Haberler

Göksel Gümüşdağ'dan G.Saray'a İrfan Can yanıtı: Avrupa peşindeyken neden şimdi satayım?

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray tarafından istenen İrfan Can Kahveci'yi satma gibi bir niyetlerinin bulunmadığını söyledi, "Bu yaz EURO 2020 var. Avrupa'nın peşinde olduğu bir milli futbolcuyu şimdi niye satayım? Eğer istiyorlarsa 12-13 milyon euro getirsinler" diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in sesli bir şekilde dile getirdiği İrfan Can Kahveci transferi konusunda çok şey yazılıp, çizildi. Ancak bu konuda en yetkili isim olan Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ son sözü söyledi, "Satmaya niyetimiz yok" ifadesini kullandı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı kulübün 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın kendisini ziyarete geldiğini, çay-kahve içtiklerini ancak transferle ilgili resmi bir görüşme yapmadıklarını dile getiren Gümüşdağ, Terim'in konuşmasının ardından da Başkan Mustafa Cengiz ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini belirtti. Yapılan konuşmayla ilgili detay vermeyen turuncu-lacivertlilerin başkanı, "Arada ciddi farklar var" demekle yetindi.

"İRFAN'I İSTİYORLARSA 12-13 MİLYON GETİRSİNLER"

Fatih Terim'in İrfan Can'ı istediğini ancak kendilerinin böyle bir niyeti olmadığını vurgulayan Göksel Gümüşdağ sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu yaz EURO 2020 var. Avrupa'nın peşinde olduğu bir milli futbolcuyu şimdi niye satayım? Böyle bir niyetimiz yok. Ama mutlaka İrfan Can'ı isteyen biri varsa, 12-13 milyon euroyu getirmesi gerekir. Biz 5 yıl öncenin parasıyla İrfan Can'a 2-2.5 milyon euro bonservis bedeli ödedik. Yatırım yaptık. Yeteneklerini geliştirdik. Bugün Avrupa peşinde. Bunun gerçek bir karşılığı olmalı. Bu şartlarda Türkiye'de kulüplerin İrfan Can'ı alabileceğini düşünmüyorum. Zaten bizim de satmaya niyetimiz yok. Avrupa Futbol Şampiyonası'nı bekliyoruz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Göksel Gümüşdağ Galatasaray Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (15)

eeeeee:

Ne büyüttüler ya. Bu takıma ne ortasahalar geldi geçti. İnşallah ellerinde patlar

10
6
yanıtYanıtla
ilginç:

bunu başka anadolu kulübü istese 3 milyona verirler. büuük takım isteyince 10-15 milyon ayıp ya yemin ediyorum valla yazık

7
8
yanıtYanıtla
cimbomlu:

Birakin gelmesin, seneye 2-3 milyona zor satarlar.

5
8
yanıtYanıtla
Efsane Hamdi:

Lan git kime satiyorsan sat zaten bu sezon bu irfan yoklari oynuyor ne asist ne gol neyine pesine düşmüş terim bunun anliyamadim

5
8
yanıtYanıtla
Tırt:

gs tırt anca nerde bedava oyuncu var şözleşme bitmiş nerde kiralık oyuncu var onun peşinde xD

6
6
yanıtYanıtla
gs alp:

Oyuncusunu alsında turşusunu kursun. Bu saatten sonra bu takımla hiç bir oyuncu alışverişi yapmam ben olsam. buna bu para verilirmi . . . o paralara avrupada ne oyuncular var. kiralasınlar satın almasınlar. . .

3
5
yanıtYanıtla
MUZO:

Ulan bizde ne İrfan Canlar var. Bu kadar ediyorsa avrupaya sat. Bu masalları çok okuduk. GALATASARAY''da biraz mantıklı olsun . Böyle beş para etmezlere verdiğiniz paralar yüzünden borç batağında çırpınıyor kulüp.

2
6
yanıtYanıtla
Adınız:

gs''e gelse dünyanın en iyisi , gelmeyince ellerinde patlasınmış, yok kötüymüş! bizim futbolcumuz , kardeşimiz, diğer klübün futbolcusu!!!! ama siz anlamazsınız

2
4
yanıtYanıtla
BEŞİKTAŞIN COCUĞU METE KALKAVAN:

SATARSA DA İSTEDİĞİ FİYATI SÖYLER. OYUNCU ONUN OYUNCUSU. ÖNEMLİ OLAN ALMAYI BİLMEKTE. GS YÖNETİMİ TIRT. KAYYUM YÖNETSE DAHA İYİ YÖNETİR

4
2
yanıtYanıtla
YOĞURTÇU:

ADAM HAKLI DAĞILIN. . .

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title