Haberler

Gökçebeyli Koşucular, İstanbul'daki Koşularda Başarı Elde Etti

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesinde Bulunan Namazgah İlköğretim Okulu Öğrencileri Ferdi Olarak Katıldığı Türkiye Puanlı Atletizm Finallerinde Beklediği Başarıları Elde Edemezken, İstanbul'da Katıldığı Özel Koşullarda Dereceye Girdi.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde bulunan Namazgah İlköğretim Okulu öğrencileri ferdi olarak katıldığı Türkiye Puanlı Atletizm finallerinde beklediği başarıları elde edemezken, İstanbul'da katıldığı özel koşullarda dereceye girdi.

Türkiye Puanlı Atlezim finalleri için Namazgah İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Emrullah Deliacı ve çalıştırıcı İsmet Kemal Aksoy ile birlikte Konya'ya giden Hilal Kocabacak, Burcu Kapanaltı ve Aslı Kuluçlu, beklenen başarıyı elde edememeleri üzerine 11 Mayıs Pazar günü İstanbul'da düzenlenen 11. Pertevniyal Lisesi koşularına katıldı. Konya'da yapılan yarışmalarda 28.'lik ve 33.'lük elde eden koşucular, Türkiye'nin çeşitli illerinden sporcuların da katılımıyla gerçekleştirilen Pertevniyal koşularında Hilal Kocabacak 7.'liği elde etti. Aynı koşularda Burcu Kapanaltı 21. Aslı Kuluçlu ise 25. oldu.

Önceki sene yapılan final koşularından Türkiye 15.'liği bulunduğunu belirten Okul Müdür yardımcısı Emrullah Deliacı, tüm imkansızlıklar ve olumsuzlara rağmen öğrencilerin yarışmalarda başarılı olduğunu kaydetti. Deliacı, "Konya'daki koşularda Burcu Kapanaltı'dan çok iyi derece bekliyorduk. Ama kızımız, rahatsızlığı nedeniyle koşulara bile zor katıldı. İstanbul'da düzenlenen özel koşularda elde edilen 7.'lik yüzümüzü güldürdü. Çok zor koşullarda yarışmalara hazırlanan ve bu dereceleri elde eden öğrencilerimizi kutluyorum. Tüm herkesi bu çocuklara sahip çıkmaya davet ediyorum. Bu çocuklarımıza güvenip, önlerini açarsak, çok daha da başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyorum" dedi.

(SD-SD-Y) 12.05.2008 17:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title