Haberler

Giresunspor - Ümraniyespor maçının ardından

Güncelleme:

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Giresunspor sahasında CG Ümraniyespor'u mağlup etti.

TFF 1. Lig'in 19. haftasında Giresunspor sahasında CG Ümraniyespor'u mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Göreve geldiğimiz günde play-off ile aramızı ne kadar kapatırsak ikinci yarının o kadar iyi olacağını söylemiştik. İkinci yarı zorlu fikstürle başladık avantaja çevirdik, Menemeni dışarıda Ümraniye'yi içeride yendik. Zorlu fikstürü avantaja çevirmiş görünüyoruz. Maçın ilk yarısında hem oyun olarak hem skor olarak iyi bir oyun ortaya koyduk, arzu istek iyiydi" dedi.

"İkinci yarı skoru korumak telaşı olsa gerek oyunu biraz tuttuk" diyen Kutlu, "Rakibe pozisyonlar verdik, bizim de girdiğimiz vardı değerlendiremediğimiz ama bugün kazanmak önemliydi, Hatay maçı önemli, bu maçın ikinci yarısında yaptığımız hataları ikinci yarı yapmayıp oradan iyi bir sonuç almayı hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Ümraniyespor cephesi

Ümraniyespor Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek de yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarından bu yana sıkıntılarının deplasman olduğunu belirtti. Taşyürek, "Devre arası transferlerimizde çalışmalarımız bu konuda oldu. Gol yememeyi, her an gol atabilen takım olduğumuzu biliyorduk. Defanstaki sakatlıklar nedeniyle üçlü defans şeklinde oynadık. Deplasman fobisini henüz atlamamışız demek ki, yediğimiz gollerle birlikte sirkülasyon bir oyun ilk yarıyı tamamladık. İkinci yarıya çok iyi başladık. İstediklerimizi yapıyoruz derken geriye doğru genç oyuncumuzun kaybettiği top, o da gitti gol oldu. Biraz da futbol şansı lazım bu pozisyonları net değerlendiremedik, ama netice itibariyle kaybedilen bir üç puan var, rakibimizi tebrik ediyorum" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Giresunspor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title