Haberler

    Yunan Golcü Samaras, Samsunspor Küme Düşünce Alacaklarını Kulübe Bağışladı

    Güncelleme:

    Samsunspor'un Yunan golcüsü Samaras, takım 1. Ligden düşünce "Parayı hak etmiyorum." diyerek alacaklarını kulübe bağışladı.

    Samaras'ın Türkiye'de yaptığı hareket, ülkesinde olay oldu. Spor Toto 1. Ligde küme düşen Samsunspor'un parçası olan Yunan forvetin, alacaklarını kulübe bağışladığı şeklinde verilen haberlerde bu davranış takdir edildi.

    "ALACAKLARINI KULÜBE BAĞIŞLADI"

    Mali açıdan sıkıntı yaşanan kulüpte birçok futbolcunun alacaklarını tahsil edemediği, bu paraları almak adına girişimlerde bulunduğunu yazan Yunan basını, Samaras'ın ise takımın küme düşmesi nedeniyle bu paraları hak etmediğini belirterek, alacaklarını kulübe bağışladığını duyurdu.

    "YUNAN YILDIZDAN HARİKA HAREKET" BAŞLIĞINI ATTILAR

    Yunan Gazzetta "Georgios Samaras sahalarda ender görülen bir harekete imza attı" ifadelerini kullanırken, SportDog internet sitesindeyse "Yunan yıldızdan harika hareket" başlığı atıldı. Gelişmelerle ilgili yapılan değerlendirmede "Milli futbolcu, eşine sık rastlanmayacak bir hareketle sahip olduğu değerleri ortaya koydu" denildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Georgios Samaras Samsunspor Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (32)

    BEŞİKTAŞLI:

    fatih terim denen egoiste bu adamdan bahsedin . . .

    16
    4
    yanıtYanıtla
    GAlatasarayli:

    vallahi kardes ben bu gs taraftarini anlamiyorum terim gibilerin futbola katacagi bisey yok artik ama takimi batirip kacinca uyanacaklar yine ama is isten gececek. tazminatör önce milli takimdan soguttu sira gs''yi batirmaya geldi. uefa kupasini kazanan kadro saglam bi teknik direktörde olsaydi daha fazlasini yapardi.

    yanıt3
    yanıt7
    baban:

    sanene fatıhb terımden yabancı hocalara verılen tazmınatlar helalda turke gelıncemı haram mal

    yanıt0
    yanıt4
    baban:

    sanene fatıhb terımden yabancı hocalara verılen tazmınatlar helalda turke gelıncemı haram mal

    yanıt2
    yanıt2
    Kebapçıya teslim etmek lazım fatihi:

    Bence kulübe değil herkes fatih terime bağışlasın parasını. Adam yıllarca milleti milli duygularla nasıl uyuttu şimdi adam çalışmadığı dönemin parasını çatır çatır yiyor. Hem çalışmadığı parayı yiyor hemde Gs den para alıyor çift maaşlı Terim. Avrupa şampiyonasına katılan takımlardan en fazla kazanan üçüncü teknik direktördü. 3 maç oynayıp evine döndü. sadece bir maç kazandı o maç sonunda da prim istedi. Tam da karakterini ortaya koymuştu.

    18
    1
    yanıtYanıtla
    DİDİ:

    demekki neymiş yobazların dediği gibi dinle imanla olmuyormuş bu işler insanin temel değerine sahip olması gereken ahlakla ilgiliymiş.

    10
    5
    yanıtYanıtla
    Taşovalı:

    Kahpe bizansın yiğit güzeli aferim lan sana. Yunan da olsan adamsın.

    15
    0
    yanıtYanıtla
    insanlikögrenterim:

    fatih terim arda buraka kapak olsun paracilar pirimciler

    14
    0
    yanıtYanıtla
    izzet:

    zoruna gitmesin şampiyon cimbom :d

    yanıt0
    yanıt4
    izzete:

    onursuz ve feto destekili sampiyon oldunuzda ne oldu adam olun önce izeet efendi

    yanıt1
    yanıt0
    Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title