Haberler

Geniş Haber)çocuklardan TBMM Başkanı Yıldırım'a Özel Doğum Günü Klibi

İSTANBUL DHATBMM Başkanı Binali Yıldırım bugün 63 yaşına girdi.

İSTANBUL DHA

TBMM Başkanı Binali Yıldırım bugün 63 yaşına girdi. 1955 doğumlu Yıldırım'ın doğum günü nedeniyle hazırlanan sürpriz videoda başrolde çocuklar vardı.

İzmir'deki Havva Yıldırım Anaokulu ve Bahar Yıldırım İlkokulu ile Erzincan'daki Nezahat Çeçen Ortaokulu'nda eğitim gören miniklerle TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın torunları, bugün 63 yaşına giren Yıldırım'ın doğum gününü, hazırladıkları video ile kutladı.

Bir televizyon programından alınan bölümle başlayan videoda Yıldırım, otobüs kullanırken "Ben Erzincan Refahiye'nin Kayı köyünden Topal Dursun'un oğlu. Okumuşum, gayret etmişim, Allah nasip etmiş bu görevlere gelebilmişim. Bir engel yok. Onun için gençlerimize tavsiyemiz; çalışsınlar, çabalasınlar. Bu ülkenin geleceği, büyümesi, kalkınması için çok büyük hizmetler, büyük sorumluluklar mutlaka alacaklardır." dediği görülüyor.

Videoda, Yıldırım'ın torunlarının, doğum günü mesajları da yer aldı. Yıldırım'ın torunları, dedelerinin doğum gününü kutlarken duygularını, "Dedeciğim seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun. İyi ki varsın", "Dedeciğim sen hep bizimleydin. En yoğun programlarında bile bizi 5 dakika görmek için saatlerce beklediğin oldu. En yoğun programlarında bizi unutmayıp bize küçük de olsa hediyeler getirdin. Bizimle çocuk da oldun öğrenci de. Doğum günün kutlu olsun." diye dile getirdiler.

Ayrıca görüntülerde, İzmir'deki Havva Yıldırım Anaokulu, Bahar Yıldırım İlkokulu ile Refahiye'deki Nezahat Çeçen Ortaokulu'nda eğitim gören miniklerin, "Binali amca" diye seslendikleri Yıldırım'a, sevgi gösterisinde bulundukları doğum günü mesajı da yer aldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileri ise, "Sayın TBMM Başkanımız doğum gününüz kutlu olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin." dileğinde bulundu.

"Umudun, gönüllerin insanı Meclis Başkanımız iyi ki doğdunuz" mesajıyla sona eren videoyu, Meclis Başkanı Yıldırım'ın izlediği öğrenildi.

Görüntü Dökümü:

-----------------

-Yıldırım'ın doğum günü için hazırlanan video

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title