Haberler

Şehit annelerinin acısı dinmiyor

Güncelleme:

Şehit annelerinin acısı dinmiyor 18 Mart Şehitleri Anma Gününde çocuklarının kabri başına gelen anneler her şehit haberinde aynı acıyı yaşadıklarını yüreklerinin kavrulduğunu söyledi Bir şehit eşinin de eşinin mezarına "seni seviyorum" yazısı bıraktığı görüldü 18 Mart Şehitleri Anma...

Şehit annelerinin acısı dinmiyor

18 Mart Şehitleri Anma Gününde çocuklarının kabri başına gelen anneler her şehit haberinde aynı acıyı yaşadıklarını yüreklerinin kavrulduğunu söyledi

Bir şehit eşinin de eşinin mezarına "seni seviyorum" yazısı bıraktığı görüldü

ADANA - 18 Mart Şehitleri Anma Gününde çocuklarının kabri başına gelen anneler her şehit haberinde aynı acıyı yaşadıklarını yüreklerinin kavrulduğunu söyledi

Korona virüs önlemleri nedeniyle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105. yıl dönümü etkinlikleri Adana'da da sade bir törenle yapıldı. Törene Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve bir kaç komutan katıldı. Asri Mezarlıktaki şehitliğe önceki yıllara göre oranla şehit yakınlarının katılımı da az oldu. Şehitliğe gelen annelere çocuklarının mezarı başında dua etti. Çocuklarının mezarını da temizleyen anneler bir süre çocuklarının mezar taşındaki fotoğrafına bakıp kaldı.

Şehit Fatih Yeniay'ın annesi Fatma Yeniay'da kocası Zeki Yeniay ile birlikte oğlunun mezarına geldi. Anne Yeniay 18 Şubat 2016 tarihinde terhisine 2 ay kala Diyarbakır-Lice karayolunda PKK'lı teröristlerce yola döşenen patlayıcının infilak etmesiyle şehit olan oğlunu hiç unutmadığını acısının hala yüreğini yaktığını belirterek, "Aynı duygu aynı özlemle, Fatihimizi ziyarete geldik. 2016 yılında şehit oldu tam 4 yıl geçti. Onsuz 4 yıl çok zor geçti, özlüyoruz. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin. Her şehit haberi geldiğinde aynı duyguları yaşıyoruz ciğerimiz yanıyor. Çok zor bir durum Allah kimsenin başına vermesin ama şehitlik mertebesi de güzel gurur duyuyoruz" dedi.

10 Temmuz 2016'da Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında PKK'lı teröristlerin daha önceden yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Kamil Yelmen'in annesi Fedai Yelmen de bugün de oğlunu unutmadı. Yelmen mezarı başında saatlerce oturup oğlunun fotoğrafına bakıp dua ederek, "Oğlum şehit olalı 4 yıl oldu. Onsuz çok zor geçiyor evlat kaybetmesi her şeyden zordur. Çaresizlik çok kötü bizim artık dünyamız yıkılmış diyecek bir şey yok. Yeni şehit haberleri geliyor ama zaten biz günlük o acıyı yaşıyoruz" diye konuştu.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde 12 Nisan 2016 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından bir eve tuzaklanan bombanın patlaması sonucu şehit olan Uzman Çavuş Kadir Demiryürek'in geride bıraktığı eşi Gülcan Demiryürek ise eşinin mezarına, özlemini dile getiren "seni seviyorum" yazısı bıraktığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Yeniay PKK Genel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title