Haberler

Genç Tasarımcıları Final Heyecanı Sardı

Güncelleme:

7. kez düzenlenen, "EİB Moda Tasarım Yarışması"nın "Final Gecesi" 16 Mart günü İzmir Kaya Termal Oteli Kongre Merkezi'nde düzenlenecek defile ile sonuçlanacak.

Hazırgiyim sektörüne genç ve yenilikçi tasarımcılar kazandırmak, toplumda tasarım bilincini güçlendirmek amacıyla, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl 7. kez düzenlenen, "EİB Moda Tasarım Yarışması"nın "Final Gecesi" 16 Mart 2012 Cuma günü İzmir Kaya Termal Oteli Kongre Merkezi'nde düzenlenecek defile ile sonuçlanacak.

Koreograf Akif Örük'ün organizasyonunda düzenlenecek defilenin sunuculuğunu Tuğba Karaca Kuce üstlenecek. Türkiye genelinde finale kalan 10 genç tasarımcının 40 tasarımı ünlü mankenler; Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Selda Car, Didem Soydan, Ebru Öztürk, Elif Ece Uzun, Tuğba Melis Türk, Çağla Doğanbaş, Gülşin Diker, İpek Atay, Ceylan Yurdakavuşan, Gözde Şensaz, Gizem Bölük, İlayda Ejeyit sergileyecek.

EİB 7. Moda Tasarım Yarışması'nın Jürisinde ise; Moda Tasarımcısı Ertan Kayıtken, Moda Tasarımcısı Erol Albayrak, Moda Tasarımcısı Simay Bülbül, Moda Tasarımcısı Özlem Kaya, Moda Tasarımcısı Siren Ertan, Moda Tasarımcısı Zeynep Acar, Vogue Dergisi Editörü Barış Çakmakçı, Ayakkabı Tasarımcısı Gökhan Talay, Moda Tasarımcısı Nilgün Hepyalçın, ve Moda Tasarımcısı Emre Erdemoğlu'nun jüri görevini yürüteceği defile sonrasında DJ Ozan Çolakoğlu da after party'de performans sergileyecek.

Kaya Termal Otel Convention Center 'da düzenlenecek geceye siyaset, iş, medya ve sanat dünyasından 500'ün üzerinde seçkin davetlinin katılımı bekleniyor.

EİB 7. Moda Tasarım Yarışması'nda finalde yarışacak tasarımcılar ve koleksiyonları ise şöyle;

Ayça KAPLAN – Meteora,

Çiğdem GÜRKAN - Fraktal,

Elif AKDEMİR – Metalik Efektler,

Gözde KARASOY – Spaceship Mood,

Merve ÇAPKAN – Fiber Optic Reflection,

Merve UÇAR – Elektronik Soyutlamalar,

Münire AYDINALP – İnşaa,

Fulden Neslihan DİKİCİ – Pandora,

Sanem KURT – Pixel wars,

Vera Nur AYDINBAŞ – Optician,

Fotoaltı1: EİB 7. Moda Tasarım Yarışması'nda genç tasarımcıların tasarımlarını tanıtacak mankenlerden birisi de ünlü manken Özge Ulusoy olacak.

Fotoaltı2: EİB 6. Moda Tasarım Yarışması'nda ilk üçe giren genç tasarımcılar, Gözde Tekin (soldan üçüncü), Selin Bayraktaş (soldan beşinci) ve Mevlie Cesur (soldan yedinci) NABA (Milano Güzel Sanatlar Akademisi)'nde ve Istituto Marangoni'de tam burslu moda eğitimi görüyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title