Haberler

Geleceğin Yıldızı Olarak Lanse Edilen Emre Mor, Celta Vigo'da Kadroya Giremiyor

Güncelleme:

Celta Vigo'da disiplinsiz davranışları nedeniyle bir süre kadro dışı kalan ve sonrasında kadroya geri dönen Emre Mor, Valencia maçı kadrosuna alınmadı.

Celta Vigo'da gözden düşen ve bir dönem kadro dışı kaldıktan sonra son haftalarda yedek kulübesinde yer alan milli oyumcumuz Emre Mor, Valencia deplasmanı için belirlenen kadroya dahil edilmedi.

"EMRE MOR KENDİNİ ÇOK GELİŞTİRDİ"

Teknik direktör Antonio Mohamed, Emre Mor yerine başka oyuncuları denemeye karar verdiğini belirtirken; "Emre Mor kendini çok geliştirdi ancak takımın durumunu da ele almalıyız ve kulübeden çözüm üretmek için farklı seçeneklere gitmeliyiz. Yedek kulübesinde çok fazla ofansif oyuncu seçmek istemedim" ifadelerini kullandı.

Geleceğin Yıldızı Olarak Lanse Edilen Emre Mor, Celta Vigo'da Kadroya Giremiyor

SADECE 38 DAKİKA OYNADI

Bu sezon sadece ilk haftadaki Espanyol maçında 38 dakika süre alan Emre Mor, Celta Vigo'nun daha sonra oynadığı 4 maçta da görev alamadı. Celta Vigo, 5 hafta sonunda La Liga'da 8 puanla 4. sırada yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Valencia Emre Mor Vigo Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

fenerlihalit:

eee öyle hemen havalara girerse olacagi buydu . . . . . . kendi bilir. . . .

8
2
yanıtYanıtla
FENEVLİ:

yanlıs takımda oynadıgı ıcın gıremıyor

2
5
yanıtYanıtla
Profesör:

Emre Moru sadece Fatih Terim adam eder:)

3
1
yanıtYanıtla
FATİH TERİM:

BEN ADAM DEĞİLİM Kİ YA ONU EDİYİM

yanıt3
yanıt2
bzzt:

fatih terimide kebapçı adam eder

yanıt0
yanıt0
Yiltiz:

Çöp

4
0
yanıtYanıtla
Anti CHP:

Bastan simarttiniz Cocugu, oda dagitti maglesef

3
0
yanıtYanıtla
SS:

Antiyi doğru yazmışsın onu düzeltir misin?

yanıt2
yanıt0
çöppp:

futbol zekası çok düşük pas atacağı yerlerde hep çalım yapıyor ve kaybediyor tabi bundan bişey olmaz malesef çöp

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title