Haberler

Gaziantepspor'da Futbolcular Laktak Testinden Geçti

İkinci Yarı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdüren Gaziantepspor'da Futbolcular Laktak Testinden Geçti.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Gaziantepspor'da futbolcular laktak testinden geçti.

Kırmızı-siyahlı ekipte futbolcular, 4 kişilik gruplar halinde önce 15 dakika koşu yaptıktan sonra laktak testinden geçti. Kaleciler ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenmana Meksika'dan henüz dönmeyen golcü oyuncu De Nigris dışındaki tüm futbolcular katıldı. Teknik Direktör Erdoğan Arıca, futbolcularının ikinci yarı için çok arzulu çalıştığını belirterek, hedeflerinin sezonun ikinci yarısında üst sıralara yükselmek olduğunu söyledi. Ligin ikinci yarısında çok iyi işler yapacaklarına inandığını ifade eden Arıca, "Gaziantepspor'a geldiğim için son derece mutluyum. Futbolcularımın antrenmanda gösterdikleri arzu ve coşkuları beni daha çok mutlu ediyor. Futbolcularıma çok güveniyorum. Bu futbolcularla beraber ligin ikinci yarısında çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum" dedi.

İkinci yarıda Gaziantepspor'u üst sıralara taşımak istediklerini kaydeden Arıca, "Bir takımda iyi oyunculuk değil, iyi oynayabilmek çok daha önemli. Gaziantepspor'un yaşadığı problemleri biz unuttuk. Bizim hedefimiz, Gaziantepspor'u daha önceki yıllarda yakaladığı başarıları yakalamak. Gaziantepspor'u son 1.5 yıl dışında hep üst sıralara oynayan bir kimliği vardı. Gaziantepspor'u üst sıralara taşımak istiyoruz. Elimizdeki ekip de bunu başaracak güçte" diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı futbolcular Faruk Bayar ve Oğuz Dağlaroğlu, ikinci yarıya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ligin ikinci yarısında ilk yarıya oranla daha başarılı olacaklarını söyledi.

(EKO-İY-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title