Haberler

Ürettikleri İpliklerle Türkiye ve Dünyada Tercih Ediliyorlar

sponsorlu içerik
Güncelleme:

60 yıllık sanayici bir ailenin markası olan ve 23 yıldır sahada üretim yapan Gapsan İplik, dünya markası olmak için AR-GE çalışmalarını sürüdürüyor ve ülke ekonomisinin gelişmesi için mücadele veriyor.

Gapsan İplik Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ertekin, "60 yıllık sanayici bir ailenin markası Gapsan İplik. Bende burada 3. kuşak yönetici olarak görev alıyorum. Şanlıurfa'da 1996 yılından beri üretim yapıyoruz. 23 yıldır sahada renkli melanj ve karışımlı ipliklerin üretimini yapıyoruz. Sadece geçtiğimiz yıl için 2 bin renk çalışması yaptık. Ürünlerimiz Türkiye ve dünyadaki bir çok markada kullanılıyor." diye konuştu.

"EN KISA ZAMANDA UYGUN FİYATA EN KALİTELİ ÜRÜN"

Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ertekin, "Ürün yelpazemizde renkli melanj ürünlerimiz var. Çorapçılar, dokuma sanayisi ve trikocular için ürettiğimiz. Bizde müşterilerimizin talepleri doğrultusunda karışım oranları ve renkleri nasıl isterse ona göre üretim yapıp hizmet veriyoruz. Biz kalite yönünde çok hassas bir firmayız. Kaliteyi en iyi fiyata ve en kısa zamanda sunmaya çalışıyoruz. Bu konuda elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve müşterilerimizin de bu politikamızdan memnun olduğunu düşünüyoruz." sözlerini kullandı.

"DÜNYA MARKASI OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Ahmet Ertekin, "Renk çeşidi konusunda hizmetimiz oldukça üst seviyede. Sadece geçtiğimiz yıl için 2 bin renk çalışması yaptık. Ürünlerimiz Türkiye ve dünyadaki bir çok markada kullanılıyor. Farklı ülkelere ihracat yapıyoruz. Ülkemizin ithalatını azaltıp daha katma değerli ürünler yapmak için çok çalışıyoruz. Sahada kimsenin yapmadığı çok farklı ürünlerle ilgili çalışmalarımız var. Dünyada bile örnekleri olmayan AR-GE çalışmalarımız var. Yeni bir ürün ortaya koymak için çok çalışıyoruz. Umarım ekip olarak bu çalışmanın neticesini alacağız. Dünyanın aklına gelen bir firma olmak için çalışıyoruz.""

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title