Haberler

Galaxy S9 Kamerası Detaylanıyor!

Samsung tarafından saniyede 1000 kare (fps) video çekimi yapabilecek bir kamera sensörü üzerinde çalışıldığı iddia ediliyor.

Samsung tarafından saniyede 1000 kare (fps) video çekimi yapabilecek bir kamera sensörü üzerinde çalışıldığı iddia . Şirket bu anlamda, Galaxy S9 modeliyle Sony Xperia XZ1 ve Xperia XZ1 Premium gibi akıllı telefonlarla rekabete girmek hedefinde.

Samsung Galaxy S9 saniyede 1000 kare çekecek!

ETNnews'in haberine göre, Samsung kendi geliştirdiği kamera sensörünün seri üretimine Kasım ayında başlayacak. Böylece şirket, Ocak ayında çıkması beklenilen Galaxy S9 öncesinde bolca zaman elde etmiş olacak.

Sony saniyede 1000 kare çekebilen üç katmanlı sensörünü Xperia XZ1 için tasarlamış, patentlemiş ve üretmişti. Samsung ise farklı bir yaklaşımla bunu iki katmanlı bir kurulumla gerçekleştirmek niyetinde. Kısacası Samsung da ağır çekim (slow motion) video çekimlerinde adından söz ettirmek istiyor.

5.8 inç Sonsuz Ekran, Qualcomm Snapdragon 845 işlemci ve ekranla bütünleşik parmak izi sensörü ile geleceği söylenilen Galaxy S9 akıllı telefonun da Galaxy Note 8 gibi çift kamera kurulumu ile gelme ihtimaline sıcak bakılmakta.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Samsung Galaxy Sony Xperia Samsung Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title