Haberler

Galatasaraylı taraftarlar, başkanlığa Bahattin Demirbilek'i istiyor

Güncelleme:

Mayıs ayında seçime gitmeye hazırlanan Galatasaray'da taraftarlar, sosyal medyada iş insanı Bahattin Demirbilek'e başkanlık için destek verdi. Demirbilek, 2018 yılında "Elbette Galatasaray'da Başkan olmak en büyük hayalim. Galatasaray isterse akan sular durur" sözleriyle başkanlığa yeşil ışık yakmıştı.

Galatasaraylı taraftarlar, mayıs ayındaki seçim öncesi sosyal medyada başkanlık için Bahattin Demirbilek adında birleşti. Adeta tek ses olan sarı kırmızılılar, yaptıkları paylaşımlarla Demirbilek'e destek verdi.

Galatasaraylı taraftarlar, başkanlığa Bahattin Demirbilek'i istiyor

"ÇAĞIRMAZDIK ACİL OLMASA"

Taraftarların paylaşımlarında, "Hayalini gerçekleştirme zamanı gelmedi mi sence başkanım", "Çağırmazdık acil olmasa...", "Şimdi değilse ne zaman Bahattin Başkan" ifadeleri dikkat çekti.

Galatasaraylı taraftarlar, başkanlığa Bahattin Demirbilek'i istiyor

Galatasaraylı taraftarlar, başkanlığa Bahattin Demirbilek'i istiyor

2018 YILINDA BAŞKANLIK SİNYALİ VERMİŞTİ

Galatasaray Kongre Üyesi olan Bahattin Demirbilek, 2018 yılında verdiği bir röportajda başkanlık hayali kurduğunu dile getirmişti. Demirbilek, "Elbette Galatasaray'da Başkan olmak en büyük hayalim. Bundan kaçış olmaz. Galatasaray ihtiyaç duyarsa akan sular durur" ifadesini kullanmıştı.

Galatasaraylı taraftarlar, başkanlığa Bahattin Demirbilek'i istiyor

BAHATTİN DEMİRBİLEK KİMDİR?

Rusya'da yaşamını sürdüren Bahattin Demirbilek, ülkenin en büyük inşaat firmalarından birisi olan ESTA Construction'u kurdu. Otomobil fabrikası ve stadyum inşaatı gibi büyük işler alan Bahattin Demirbilek, 2018 yılında dünyanın en büyük şirketleri arasında ilk 200 arasında yer aldı.

Ankara'da büyüyen ve çalışma hayatına 15 yaşında başlayan Bahattin Demirbilek, 1993'te yani 22 yaşında Rusya'ya gitti. Profesyonel olarak yıllarca Rusya'da çalışan Demirbilek 33 yaşında ise ESTA Construction'ı kurdu. 2005 yılında kurduğu şirketi 2018 yılında dünyanın en büyük 250 inşaat şirketinden biri haline getiren Demirbilek aynı zamanda "Hayatın anlamı ve çocukluk aşkım" sözleriyle nitelendirdiği ve kongre üyesi olduğu Galatasaray sevdası nedeniyle oğlunun adını bile Aslan koydu.

Rusya'da yaptığı taahhüt işleriyle ülkenin en büyük müteahhitlerinden biri olan Bahattin Demirbilek'in ESTA Construction'ı aynı zamanda Mercedes-Benz Daimler'in ülkedeki en büyük yatırımı ve ilk otomobil fabrikasını, Saratov'daki Yuri Gagarin Havalimanı'nı da inşa ediyor.

ENR tarafından her yıl açıklanan ve dünyanın en büyük inşaat şirketlerinin sıralandığı listede 2015 yılında 189'uncu sırada yer alan ESTA Construction, 3 yıl içerisinde aynı listede 30 sıra birden yükselerek 2018 yılında 159'uncu sırada yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

cello:

bence fransa başkanı macron gelmeli. . . . Sosyal medya hesabında bile fransızca paylaşım yapıp devleti suçlayan GALATASARAY LİSESİ resmi hesabıdır.

13
8
yanıtYanıtla
Serdaro:

Bir Beşiktaşlı olarak yorumumu yapayım. : Bir insan görünüşüne göre yargılanmaz ama, ezeli rakibimiz Galatasaray''ın başına futbol bilgisi olan ve taraftarını mutlu edecek, rakiplerine saygı duyacak, sevecek ve sevilecek biri olması lazım. Resimden hiç bu böyle okunmuyor. Bende istemiyorum bunu.

14
5
yanıtYanıtla
John Wick:

Adamın tipine bak ya...ama yakışır size

6
8
yanıtYanıtla
Ua 34:

MUSTAFA CENGİZ VE EKİBİ: İSTİFA DA BİR HİZMETTİR! YÖNETİM İSTİFA!

11
3
yanıtYanıtla
Konyalı:

Bencede bu adam başarılı olamaz galatada Sarayın başına macron geçmeli yardımcısı miçotakis olmalıdır

6
7
yanıtYanıtla
.:

ne saçmalıyon sen ya

yanıt2
yanıt2
FEDERAL:

Bu kim laa hangi taraftar istiyo biz istemeyiz

9
3
yanıtYanıtla
FB:

Olsa olsa Ali başkanın şoförü olur anca

6
6
yanıtYanıtla
Fuzuli:

ahahahaha lan bunlar falan kurtaramaz sizi

7
5
yanıtYanıtla
Can:

GS bitmiş

yanıt2
yanıt0
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title