Haberler

Galatasaray, yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı

Güncelleme:

Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Galatasaray, 2020/21'de giyeceği formaları da tanıttı. Yepyeni bir parçalı formayla taraftarıyla buluşan ekip, kulüp tarihinde ilk kez logosunu, siyah monokrom şeklinde tasarlanmış arma ile formanın üstüne koydu.

Süper Lig'de 2019/20 sezonunu 6. sırada tamamlayan Galatasaray, yeni sezon için forma tanıtımını yaptı. Sarı kırmızılı ekibin yeni parçalı ve siyah deplasman forması internet üzerinden satışa sunuldu.

Galatasaray, bu sezon bir ilke imza attı ve tarihinde ilk kez logosunu, siyah monokrom şeklinde tasarlanmış arma ile formanın üstüne koydu. Parçalı formada ise taraftar ve takımın buluşmasından ortaya çıkan alev temsil edildi.

Galatasaray, yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı

Galatasaray, yeni sezonda giyeceği formaları tanıttı

Sarı kırmızılı ekipten yapılan tanıtım açıklaması şu şekilde:

"İç saha forma tasarımı, Galatasaray'ın klasik parçalısına yeni bir soluk getiriyor. Sarı ve kırmızının buluştuğu parçalı çizgisi, Galatasaray taraftarının takımla buluşmasından çıkan alevi temsil ediyor. Yeni tasarım, parçalının taraftarın tutkusunu ve ateşini tam yansıtması amacını taşıyor. Dış saha forması da ateş temasından ilham almaya devam ediyor. Taraftarın karanlıkta yaktığı meşaleden esinlenilen tasarım ateşin kıvılcımlarını barındırıyor. İlk defa Galatasaray logosu siyah monokrom şeklinde tasarlanmış arma ile formanın üstünde yerini alıyor. İç saha forması, kırmızı ya da siyah şort ile kullanılıyor. Buna sarı kırmızı çoraplar ekleniyor. Dış saha forması ise siyah şort ve siyah çoraplarla tamamlanıyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (34)

Battal:

Heryerde en büyük cim bom pardon;Tek büyük GALATASARAY

13
4
yanıtYanıtla
Beytullah:

Hic begenmedim sönuk kalmis gibi

11
4
yanıtYanıtla
Battal:

O forma kutsaldır ezikler bilmez Çakıroğlu ksk li Kenan Memet 33 bunlar hepsi ezik doğmuş cim bom düşmanları seneyede şampiyon olacağız. verem kanserler ikiye katlanacak seneye insallah

9
5
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Tamam lan tamam kızma ergen çocuk sen öyle diyorsan öyle olsun kerata seni:)))

yanıt0
yanıt2
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Bumu forma,lan bizim evi boyayan usta geçen sene aynısını giyiyordu iş elbisesi olarak:))

8
6
yanıtYanıtla
OKANN:

ABİ ŞU FORMALARI KİM TASARLIYOR HİÇ OLMAMIŞ YA TARAFTAR BAZEN TASARLAYIP SOSYAL MEDYAYA ATIYOR ONLAR EFSO OLUYOR AMA BUNLAR OLMAMIŞ PARÇALININ RUHU YOK GİBİ BEĞENMEDİM

9
4
yanıtYanıtla
ferhat:

Kötü zevksiz

9
3
yanıtYanıtla
BİR GS TARAFTARI:

Şaka mısınız siz ? Bıktık artık saçma sapan forma tasarımlarınızdan.

6
3
yanıtYanıtla
soner:

pijama değil mu bu?

3
5
yanıtYanıtla
CİHAN:

Sen konuşma Soner..

yanıt4
yanıt0
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title