Haberler

Beşiktaşlı Yönetici Ahmet Kavalcı: Galatasaray Tolgay Arslan İçin Teklifte Bulunmadı

Güncelleme:

Beşiktaş Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, Tolgay Arslan için Galatasaray'ın teklifte bulunmadığını açıkladı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta Babel'in gitmesinin ardından gözler Gökhan Töre'ye çevrildi. Kadro dışı kalan yıldız oyuncu için Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, "Eğer hocamız bu oyuncularla ilgili tasarrufta bulunmak istediğini bize iletirse, biz de kadro dışı kalan isimlerle görüşme yaparız" dedi. Kavalcı ayrıca Tolgay Arslan için teklifler olduğunu belirterek, "Biz oyuncuya bir yatırım yaptık ve bunun karşılığını almadan göndermeyiz" diye konuştu. Kadrosunu Burak Yılmaz ve Nicolas Isimat-Mirin'le güçlendiren Beşiktaş'ta, Ryan Babel'in Fulham'a gitmesinin ardından gözler bu bölgede forma giyen Gökhan Töre'ye çevrildi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in Gökhan Töre'yle bir görüşme gerçekleştireceği iddia edilirken, Futbol A Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı, gündemdeki konularla ilgili açıklamada bulundu. Kadro dışı kalan futbolcularla ilgili olarak Teknik Direktör Şenol Güneş'in rapor vermesi halinde harekete geçebileceklerini söyleyen Kavalcı, "Biz bu futbolculara takım bulmaları halinde gidebileceklerini söyledik. Ancak şu anda hocamızın kadro dışı kalan futbolcularla ilgili bir isteği olursa, biz de yönetim olarak üzerimize düşeni yaparız ve görüşmelerimizi gerçekleştiririz. Gökhan Töre'yle ilgili olarak hocamız şu ana kadar herhangi bir talepte bulunmadı. Hocamız bu bölgede Lens, Mustafa Pektemek ve Quaresma'nın olduğunu söylemişti. Ancak eğer kendisi görüşmemizi isterse, biz de görüşmemizi gerçekleştiririz" ifadelerini kullandı.

"TOLGAY İÇİN GALATASARAY TEKLİF YAPMADI"

Kadro dışı kalan oyuncuların kulüp bulması halinde gidebileceklerini söyleyen Ahmet Kavalcı, Tolgay Arslan konusunda ise farklı bir tutumda olduklarını söyledi. Bu futbolcu için Beşiktaş'ın bir yatırım yaptığını söyleyen Kavalcı, "Tolgay'ın sözleşmesi devam ediyor. Beşiktaş'la bir anlaşması var ve kendisinin de bir değeri var. Şu ana kadar bizim istediğimiz parayı getiren olmadı. Tolgay için yurt dışından henüz teklif yok, yurt içinden bazı teklifler var ancak bu teklifler istediğimiz miktara ulaşmadığı için anlaşma sağlanamadı" dedi. Tolgay Arslan için Fenerbahçe'nin teklifinin olduğunu belirten Kavalcı, Galatasaray'ın ise Tolgay için herhangi bir teklifte bulunmadığını da sözlerine ekledi.

"ADRIANO'NUN FUTBOLU BURADA BIRAKMASINI İSTERİZ"

Teknik Direktör Şenol Güneş'in devre arasında Burak Yılmaz'ı istediğini söyleyen Ahmet Kavalcı, "Hocamız forvet hattına Burak Yılmaz'ı istiyordu. Bunun yanında bir de stoper istiyordu. Buraya da Mirin'i aldık. Sağ bek ve sol bek arayışlarımız da var ama öncelikli transferlerimizi sonuçlandırdık. Bunun yanında tabii ki bize uyan, uygun bir transfer olursa, bunu gerçekleştiririz. Önümüzdeki yılın yapılandırmasını gerçekleştiriyoruz. Yarın iyi bir oyuncu bulursak ve şartları da bize uyarsa, tabii ki imzayı attırırız" dedi. Brezilyalı oyuncu Adriano'ya teklif yaptıklarını da belirten Kavalcı, "Biz Adriano'yu çok seviyoruz. Kendisine sözleşme teklifinde bulunduk. Adriano'nun futbolu burada bırakmasını istiyoruz. Kendisi de İstanbul'u ve Beşiktaş'ı çok seviyor. Teklifimizi yaptık ve bekliyoruz. Şu ana kadar olumlu ya da olumsuz herhangi bir cevap vermedi. Sezonun ikinci yarısında bu konu da netleşir" açıklamasını yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Kavalcı Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

RUHI-BJK:

kumaşı çok iyiydi ama küsüp duruyordu maç sırasında, sahada 9 yaşında huysuz çocuk psikolojisi olmaz. . özetle : er olarak 12 ay askerlik yapsa eminim ki ertesi sezon real madrid e transfer olur. .

3
1
yanıtYanıtla
HIRBO:

TOLGAYLA AZİZİ TAKAS YAPIN 2 KLÜPTE KURTULSUN

3
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Aslında kadro dışı bırakılan oyuncudan fayda beklemek boşuna

2
0
yanıtYanıtla
GS Lİ:

BÖYLE ÇÖPLERİ ALMIYORUZ BİZ. BİZDEDE VAR BUNDAN DAHA İYİ ÇÖPLER

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Beşiktaş yönetimin satmadığı bir stat kaldı onu da satsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title