Haberler

Galatasaray, Linnes'e talip olan Beşiktaş'tan Dorukhan'ı istiyor

Güncelleme:

Süper Lig'de dev bir takas gündeme geldi. Galatasaray'ın Martin Linnes'i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'tan milli futbolcu Dorukhan Toköz'ü istediği öğrenildi.

Ezeli rakipler Beşiktaş ve Galatasaray transferde yılın takasını gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, sarı kırmızılılar, gözden çıkardığı Martin Linnes'e talip olan Beşiktaş'tan Dorukhan Toköz'ü gözüne kestirdi. Cim Bom, bu takas için gerekirse bir miktar para vermeyi de göze aldı. Orta saha takviyesini şu ana kadar gerçekleştiremeyen Galatasaray'a Linnes piyangosu vurabilir.

Galatasaray, Linnes'e talip olan Beşiktaş'tan Dorukhan'ı istiyorMartin Linnes

SORUNU YERLİ FUTBOLCUYLA ÇÖZECEK

Orta saha problemini hem de yerli bir oyuncu ile çözme

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dorukhan Toköz Martin Linnes Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (13)

1903:

Dorukhanı vermek kulübe ihanettir.

10
2
yanıtYanıtla
AFYONLU:

WELİNGTON GİBİ AHMAK CİGERİ 5 PARA ETMEZ FUTBOLCUYU ALDINIZ BİDE LİNNES LE DORUKHAN IMI TAKAS EDECEKSİNİZ BEN 24 YILDIR BEŞİKTAŞLIYIM YEMİN EDERİM TİKSİNDİM İĞRENDİM BEŞİKTAŞTAN BETER OLSUNLAR ALLAH CENNET YÜZÜ GÖSTERMESİN BİN BELALARINI VERSİN

6
4
yanıtYanıtla
bakır:

Tebrikler kardeş duygularımıza tercüman oldun.

yanıt0
yanıt0
007:

Kaynak: Le götde de la sport

8
1
yanıtYanıtla
999:

dorukhan takımın en iyyisi veren futbol ile bağını kessin

5
2
yanıtYanıtla
Fırıldak ali:

Dorukhan güzel olurdu lakin gerçekçi olalım hangi parayla alacaksınız varsa fener gibi bi fırıldak çevirme çevirin beşiktaşta vermez zaten

3
2
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Kaynak Milliyetmi..?

4
0
yanıtYanıtla
acı gerçek:

İnanmayan eski sözleşmesine baksın veya araştırsın. Linnes galatasaraya gelmeden önce 220 bin euro yıllık maaş alıyormuş. . . . galatasaray 1. 400 euro yıllık maaşı bonuslar hariç. . . sonra diyoruz ki bu kulüpler bu hale nasıl geldi. . . . . . . .

2
2
yanıtYanıtla
eagle:

linnes 20 milyon eurounuz varsa uyar tabii

2
1
yanıtYanıtla
Ayşe BALİ:

Onca seven taraftara bunu yapamazsın. BİNLERCE KEZ YAZIKLAR OLSUN !

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title