Haberler

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

Metin Oktay Tesisleri'ndeki toplantıda teknik direktör Fatih Terim'e "Divan başarı beratı" verildi Başkan yardımcısı Öztürk."Başkanımıza yeni döneminde en içten başarılar dilemenin yanı sıra başarıya giden yolda her dakika, her saat ve her gün"...

- Metin Oktay Tesisleri'ndeki toplantıda teknik direktör Fatih Terim'e "Divan başarı beratı" verildi

Başkan yardımcısı Öztürk:

"Başkanımıza yeni döneminde en içten başarılar dilemenin yanı sıra başarıya giden yolda her dakika, her saat ve her gün yine başkanımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz"

Sarı-kırmızılı futbol takımının elde ettiği Spor Toto Süper Lig şampiyonluğundan dolayı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan kurul toplantısına, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, bazı yönetim kurulu üyeleri ve birçok divan kurulu üyesi katıldı.

Gündemin okunması ve saygı duruşunun ardından başlayan divan toplantısında ilk olarak Galatasaray'a 19'uncu şampiyonluğunu kazandıran teknik direktör Fatih Terim'e, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar tarafından "Divan başarı beratı" verildi.

"Alnımızın akıyla kazanılan bu başarıdan dolayı emeği geçenlere, ikinci başkan Ali Dürüst, yönetim kurulu üyeleri Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak'a teşekkür borçluyuz" diyen Aktar, Fatih Terim'in başarılarını anlatarak, "Hepimizin bildiği gibi taş yerinde ağırdır. Fatih Terim de yuvasında Galatasaray'da ağırdır ve bu ağırlığını da tüm futbol dünyasına gerektiği gibi hatırlatmış ve kabul ettirmiştir" şeklinde konuşarak, Terim'i kürsüye davet etti.

Üyelerin uzun süre ayakta alkışladığı Fatih Terim, beratını almasının ardından divan üyelerine seslenerek, "Bu beratı layık olmak ve layık kalmak için alıyorum. Her zaman söylediğim gibi aslolan Galatasaraylılıktır, aslolan Galatasaray'dır" ifadelerini kullandı.

Terim, salondan ayrılırken yine divan üyeleri tarafından uzun süre alkışlandı.

- Öztürk: "Başkanımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz"

Kulüp başkanı Ünal Aysal'ın üyelere seslenmesinin ardından söz alan ve yeni dönemde yönetimde yer almayacak olan başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Divan başkanı İrfan Aktar'a "Geçen sene bu dönemde sevgili Ali Dürüst ağabeyimize ve Abdurrahim Albayrak kardeşimize de divan beratı verilmişti. Her halde bugün unutuldu. Bence onlara da verilseydi gayet şık olurdu" diyerek tepki gösterdi.

Divan kurulunda konuşma yapmak için Başkan Aysal'ın yeni yönetim kurulunda yer almayan Ali Dürüst, Celal Gürcan, Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak'tan vekalet aldığını ve onların adına da konuştuğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Galatasaraylıyız ve Galatasaray'ın çocuklarıyız. İki sene beraber çalışarak başarılı dönem geçirdiğimiz başkanımıza, yeni döneminde en içten başarılar dilemenin yanı sıra başarıya giden yolda her dakika, her saat ve her gün yine yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bizim için nerede oturduğumuzun hiç önemi olmadığı gibi, hiçbir politik beklentimiz de yoktur. Tek istediğimiz ve beklentimiz, başarılı bir Galatasaray ve Galatasaraylılıktır. Eğer birileri bir yerlerde bu şekilde seçime gidildiği için camiada kırgınlık, küskünlük olacağını ve bunun için de başarısızlığın geleceğini düşünüyorsa zaman kaybetmesinler. Biz Galatasaraylılar, biriz ve tekiz. Biz kırgınlık, küslük ve yıpratıcılık bilmeyiz. Galatasaray'a gönülden hizmet ederiz."

Divanda söz alan üyelerden Hayri Kozak ise Aysal'a eski yönetim kurulu üyeleriyle beraber görevine devam etmesini teklif etti.

Divan kurulu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yenilen yemeğin ardından sona erdi. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Adnan Öztürk Metin Oktay Fatih Terim Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title