Haberler

Galatasaray'ın Milli Futbolcusu Necati: -"kulübümden Çok Memnunum, Hiçbir Sorunum Yok. Burada İstendiğim Sürece, Sözleşmemin Sonuna Kadar Kalmayı Düşünüyorum"

Galatasaray'da Bu Sezon Sakatlıklardan Yakasını Bir Türlü Kurtaramayan Milli Futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe'ye Transfer Olacağı Şeklinde Medyada Çıkan Haberlerin Kendisini ve Kulübünü Yıprattığını Söyledi.

Galatasaray'da bu sezon sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan milli futbolcu Necati Ateş, Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde medyada çıkan haberlerin kendisini ve kulübünü yıprattığını söyledi.

Necati Ateş, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kulübüyle 2010 yılına kadar sözleşmesinin bulunduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:

''Bu haberler niye çıkartılıyor, bilmiyorum,. Ancak iyi niyetli olmadığı gerçek. Sadece beni değil, kulübümü de karıştırmak istiyorlar diye düşünüyorum. Nedense sakatlandığım veya yedek kulübesinde oturduğum zaman bu tip haberler çıkıyor ve ben buna anlam veremiyorum. Yurt dışına gideceğimi, başka bir kulübe transfer olacağımı söylüyorlar. Kulübümden çok memnunum, hiçbir sorunum yok. Hocamla, yöneticilerimle de problemim yok. Burada istendiğim sürece, sözleşmemin sonuna kadar kalmayı düşünüyorum. Ama her zaman dediğim gibi tabii ki kulübüm ve ben kazançlı olursam, yurt dışına transfer olabileceğimi söyledim. Ama bu kulübümün rızası olmadan hiç bir zaman olmayacaktır.''

Son 6 ayın 3 ayını sakat olarak geçirdiğini hatırlatan Necati, üst üste gelen sakatlıklardan yakınarak, şöyle devam etti:

''Bu sezon uzun süre oynama şansı bulamadım. Hayatımda ilk defa uzun süreli sakatlandım. Bu sene ise 3. kez oluyor. Ben futbol oynamasını, futbolu çok seven bir insanım. Her zaman oynayan ve takıma faydalı olmasını seven bir oyuncuyum. Bu sakatlıktan dolayı takıma katkı sağlayamadığımdan dolayı çok üzgünüm. Sakatlığı hiç bilmeyen bir oyuncuydum. Gerçekten yeni yeni kendimi topluyorum, psikolojim biraz gerildi. Ama sağ olsun ağabeylerimiz, kulüpte çalışanlar, ahçısından temizlikçisine kadar benimle ilgileniyorlar. İnşallah bunu da atlatırım ve en kısa sürede eski Necati olarak tekrar kulübüme faydalı olurum.''

-''ÇALIŞMAYI SEVERİM''-

Kasıklarından sakatlanmasının farklı yönlere çekilmesinin komik olduğunu dile getiren Necati, ''Türkiye'de kasıktan sakatlandığında, ya kendine bakmıyorsun, ya çok geziyorsun oluyor, ya da farklı yönlere yorumlanıyor'' ifadesini kullandı.

Genelde ailesiyle birlikte olduğunu anlatan Necati Ateş, ''Çalışmayı seven, her zaman her idmana çıkan bir insanım. Talihsiz bir şey benim için. Sakatlığım geçmişti. Çaykur Rizespor maçında da ağır sahaya rağmen bir sorun yaşamamıştım. Allah beterinden saklasın. Dün Konyasporlu bir futbolcunun ciddi biçimde sakatlandığını gördük. Böyle sakatlıkları görünce şükrediyoruz halimize. Ona da buradan geçmiş olsun diyorum. İnşallah bir an önce o da iyileşip yeşil sahalara döner'' şeklinde konuştu.

-''8 PUAN FARK ÖNEMLİ DEĞİL''-

Necati, takımın içinde bulunduğu durumla ilgili bir soru üzerine de lider Fenerbahçe ile aralarındaki 8 puanlık farkın önemli olmadığını söyledi.

Zor şartları aşabilecek bir takım olduklarını geçen sezon gösterdiklerini anlatan Necati, ''Birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıttığımız zaman, yapamayacağımız bir şey olmadığını düşünüyorum. Takımı bu noktaya biz getirdiysek, bu noktadan da yine biz çıkartacağız. 8 puan farkın büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum, daha ligin başındayız. Eğer bir seri yakalarsak, şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum. Çünkü rakiplerimizle de maçlarımız var'' diye konuştu.

Toplantıda hazır bulunan Sportif Direktör Mustafa Turgun ise Necati'nin bilinmeyen bir oyuncu olmadığını anlatarak, ''Kalitesi tartışılmaz. Üst üste aynı sakatlık yaşayınca oyuncunun da morali bozuluyor. Necati, kalitesini sadece bir maçta değil, 2.5 yıl boyunca sergiledi'' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title