Haberler

Galatasaray, Gurbetçi Oyuncu Serdar Taşçı'ya Talip Oldu

Güncelleme:

Galatasaray'da stoper için öne çıkan isim gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı oldu. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcu ile bağlantı kuruldu.

Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala hareketli saatler yaşayan Galatasaray, hedefine gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı'yı koydu.

Geçen hafta Emre Akbaba transferini bitiren Galatasaray, önceki gün de eski oyuncusu Badou Ndiaye'yi kiraladığını resmen duyurdu. Bafétimbi Gomis'i gönderdikten sonra santrfor bölgesinde Anthony Modeste ile el sıkışan sarı-kırmızılılar, bu transferi de resmiyete kavuşturmasıyla kadrodaki yabancı sayısı 13'e yükselecek.

FORVET ADAYLARI ARASINDA TÜRK YOK

14 yabancı oyuncu sınırı bulunurken toplamda iki transfer daha hedefleyen Galatasaray'ın yeni stoperinin yerli olması ihtimali güçlendi. Modeste haricinde bir forvet daha isteyen teknik heyetin sunduğu rapordaki oyuncular yabancı. Welbeck, Orici, Niasse gibi isimlerin bulunduğu listede Türk golcü yok.

BONSERVİSİ ELİNDE

Galatasaray eğer diğer santrfor adaylarından birini daha kadrosuna katarsa stoper için mecburiyetten Türk bir oyuncu transfer edecek. Bu bağlamda da ön plana çıkan isim gurbetçi oyuncu Serdar Taşçı oldu.

Şu an bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcu ile bağlantı kurulurken, forvet transferine endeksli olarak nihai karar verilecek. Bir dönem adı diğer büyük kulüplerle de anılan Serdar Taşçı da Fatih Terim ve Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle sarı-kırmızılı formayı giymeye çok sıcak bakıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

metin:

serdarın ahı gitmiş vahı kalmış son kullanım tarıhı geçmiş be kardeşim bırakın artık artık toplamayı

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

hata makinasi, aman uzak durulsun. kimse para vermez buna, simdi g. s. birde bonservisi elinde diye bu kazmaya imza parasida verir 2 mio. dasenelik verir. oh komm keyfim komm. insallah dogru degildir.

3
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Serdar Tasci ismi Türk ama passaportu alman. . neresi yerli oluyor ozaman. . !

4
0
yanıtYanıtla
sneijder10sniper:

KAC TANE TAKIMDA TÜRK GOLCU VAR GECEN SENE KI EN COK GOL ATAN OYUNCULARA BAKIN BAKALIM KAÇI TÜRK!

2
1
yanıtYanıtla
Sneijder10Sniper:

Listede Türk golcü yok ne demek cidden anlamıyorum. Daha lig başlamadan manipülasyon yapmaya başlandı. Geçen sene de ilk 11 de Türk yok bu nasıl Türk takımı gibi Galatasarayı gereksiz linç etme çabası vardı, bu sene de aynen devam edecek gibi.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title