Haberler

Galatasaray-Göztepe Maçının Ardından - Sabri Sarıoğlu

Göztepeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, uzun süre formasını giydiği Galatasaray'ın karşısına ilk kez rakip olarak çıktığını belirterek, "Duygusal anlamda etkilenmedim desem yalan olur.

Göztepeli futbolcu Sabri Sarıoğlu, uzun süre formasını giydiği Galatasaray'ın karşısına ilk kez rakip olarak çıktığını belirterek, "Duygusal anlamda etkilenmedim desem yalan olur." dedi.

Süper Lig'de Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan tecrübeli futbolcu, "21 yıldır emek verdiğim Galatasaray'a karşı ilk defa rakip olarak çıktım. Duygusal anlamda etkilemedi desem yalan olur. Sonuçta biz profesyonel futbolcularız, futbolun doğasında bu var." ifadelerini kullandı.

Maça puan almak için çıktıklarını aktaran Sabri Sarıoğlu, "İyi mücadele ettik. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremedik. Galatasaray'ı tebrik ediyorum. Takım arkadaşlarımı da gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyum. İlk yarıyı iyi bir yerde bitirdiğimize inanıyorum ama ikinci yarı daha iyi olacağız. İyi bir ekibiz. Takımda inanılmaz bir birliktelik var. İnşallah ikinci yarıya iyi başlayıp, daha da fazla puan toplamaya çalışacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın teknik direktörlüğüne Fatih Terim'in getirilmesine de değinen Sabri Sarıoğlu, "Maçtan önce kendisini ziyaret ettim. Sonuçta Fatih hoca benim futbol hayatımda önemli bir insandır. Beni hem A takımda oynatan hem de milli takıma çağıran hocadır. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisine hayırlı olsun, başarılar da diledim. Fatih hocanın Galatasaray camiasında inanılmaz bir yeri var." diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'da geçen hafta görevine son verilen teknik direktör Igor Tudor ile herhangi bir sorun yaşamadığını da belirterek, "Aramızda problem yoktu, kendisiyle konuştum. Benim konumum kendisiyle ilgili olmadığını söylemişti. O yüzden Tudor ile hiçbir zaman problem yaşamadım. Aksine benden gayet memnun olduğunu söyledi." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Sabri Sarıoğlu Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title