Haberler

Galatasaray, Garry Rodrigues'i 8 Milyon Euroya Suudi Arabistan'a Sattı

Güncelleme:

Galatasaray, kanat oyuncusu Garry Rodrigues'i Suudi Arabistan takımlarından Al Ittihad'a 8 milyon euro karşılığında sattı.

Serdar Aziz'e takım bulmasını söyleyen Galatasaray'da yönetim flaş bir karara imza attı. Sarı kırmızılı yönetim Garry Rodrigues için Suudi Arabistan kulübü Al Ittihad'la anlaşmaya vardı.

Bu transfer gelişmesini doğrulayan ise eski bir Galatasaraylı, Nordin Amrabat oldu. Al Ittihad'ın orta saha oyuncusu El Ahmedi, Nordin'in Fas milli takımından arkadaşı. El Ahmedi, Amrabat'a Rodrigues'in bundan böyle takım arkadaşı olacağını söyledi. Galatasaray bu transferden tam 8 milyon Euro kazanacak.

2 MİLYON EUROYA GELMİŞTİ

Sarı kırmızılılar, Yeşil Burun Adalı oyuncuyu, 2016-17 sezonunda Yunanistan'ın Paok takımından 2 milyon Euro bedelle transfer etmişti.

Al İttihad, Suudi Arabistan Ligi'nin ilk 14 haftasında sadece 6 puan toplayabildi. 16 takımlı ligde averajla 15. sırada bulunan Suudi ekibinde Al Ahmadi'nin haricinde Romarinho, Valdivia, Pesic gibi isimler de bulunuyor. Takımın teknik direktörlüğünü ise Beşiktaş'tan tanıdığımız Slaven Bilic yapıyor.

Galatasaray, Gomis'i de bir diğer Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'e satmıştı.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Garry Rodrigues Suudi Arabistan Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (33)

Adınızı Yazın:

bence 8 günümüz piyasası için az daha iyi bir fiyata satılması gerektiğini düşünüyorum

27
2
yanıtYanıtla
GP:

PARA EDİYORKEN SATILMASI GAYET İYİDİ ZATEN EGOSU TAVAN YAPIP PAS VERMEMEYE SÜREKLİ SAĞA ÇEKİP VURMAYA BAŞLAMIŞTI FEGHUOLİ FORMDA ALACAĞIMIZ FALCAO VE ALAN İLE PARÇALARIZ PARA GEREK

22
7
yanıtYanıtla
Veganist:

Cenk tosunun 25 milyon euroya satıldığı bir piyasada bu rakam sadaka gibi

19
1
yanıtYanıtla
Ace:

Takımda oynayan 2-3 futbolcudan biriydi onu da sattık. ha bunu para kazanmak için yaptık deyip sevineceğim ama yönetim yine gidip 32 yaşındaki bir futbolcuyu 10 milyon euroya transfer edecek. yıllardır iyi yönetilmiyor bu takım.

12
6
yanıtYanıtla
OMO:

Adamın en son hangi macta iyi oynadığıni söyler misin? Moskovayla oynanan ilk maç değil mi? O günden beridir yatiyor. Bari gitsin para kazandirsin bizlere.

yanıt2
yanıt0
Adm:

Bu kadar salak bir yonetim sadece gs.olur.baskan kendi ciksin oynasin artik gomis gitti gol bitti.bu gidincede artik ataklar biter.fenerle beraber alt ligde oynariz.

12
3
yanıtYanıtla
Gs:

Falcao alınacak diye rodriguesi satmak sacmalık

9
4
yanıtYanıtla
İlber Ortaylı:

En az bir tane iyi golcü gerekiyor, o yüzden satılması kaçınılmazdı. Hayırlı olsun.

10
2
yanıtYanıtla
Sado:

Ulan en iyi oyuncuyu sattınız nasıl adamsınız

9
1
yanıtYanıtla
Taylan duran:

Bu kadar adi bir takim yönetimi profesyönel olarak dünyada sadece galatasaryda var. Basta kulüp baskani devaminda teknit direktör bes para etmezsiniz. Simdi cikin kendiniz oynayin. Gömis ve Rodriges takimin en iyi ikilisi idi. Artik bu takima hic sevgi duymuyorum.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title