Haberler

    Galatasaray'dan corona virüse karşı özel tedbirler!

    Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Süper Lig'in kalan 8 haftalık bölümünün 12 Haziran'da başlayacağının açıklanmasıyla birlikte Galatasaray'da çalışmalar başladı.

    Spor Arena / Ali Naci KÜÇÜK - Süper Lig'in kalan 8 haftalık bölümünün 12 Haziran'da başlayacağının açıklanmasıyla birlikte Galatasaray'da çalışmalar başladı. Şu anda takım halinde toplu çalışma yapmayan Galatasaray takımı yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 4'erli gruplar halinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde antrenmanlarına start verdi. Sarı kırmızılı takımda 4'er kişilik belirlenen oyuncular 3 farklı saatte ayrı gruplar halinde güçlendirme-koordinasyon çalışmaları yapmaya başladı. Galatasaray'da Kovid-19 salgını nedeniyle antrenmanlara şu düzenlemeler getirildi:

    İdman bitimi hemen dezenfekte yapılıyor

    Sarı kırmızılı takımda 1 günde toplam 12 oyuncu çalışma yapıyor. 1 günde 4'er oyuncudan oluşturulan 3 farklı ekip Florya'da antrenman gerçekleştiriyor. Antrenmanların saatleri 11.00, 17.00 ve 18.30 olarak belirlendi. Böylelikle futbolcular farklı saatlerde tesislere giriş-çıkış yapıyor. Her grubun antrenmanı sona erdiğinde diğer ekip giriş yapmadan önce soyunma odaları, duş ve tesis dezenfekte ediliyor.

    Malzemeler arasında 2 metre mesafe var

    Futbolcuların malzemeleri, eşyaları saha kenarında 2'şer metrelik aralıklarla ayrılıyor. Çalışma sırasında sosyal mesafe ve hijyene dikkat edilirken, antrenör ve futbolcular dışında tüm personel maske takıyor. 28-29-30 Nisan, 4-5-6 Mayıs tarihlerinde 4'erli gruplar halinde çalışmalara başlayan Galatasaray'da özellikle yıldız oyuncular sahaya yeni indi. Geçtiğimiz hafta biraz da isteğe bağlı yapılan programda bu hafta Radamel alcao, Mario Lemina, Sofianne Feghouli gibi oyuncular ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.

    Fatih Terim henüz sahaya inmedi

    Kaleciler Muslera ve Okan Kocuk ise arkadaşlarının aksine haftada 3 gün olmak üzere kaleci antrenörü Fadıl Koşutan yönetiminde çalışma yapacak. Futbolcular şu anda kondisyon, dayanıklılık antrenmanları yaptığı için çalışmalarda eşlik eden isim kondisyoner-performans antrenörü Yasin Küçük oldu. Yasin Küçük ile birlikte Florya'daki antrenmanlara zaman zaman antrenör Levent Şahin de eşlik ederken henüz teknik direktör Fatih Terim sahaya inmedi. Görevden ayrılacakları iddia edilen yardımcı antrenörler Hasan Şaş ile Ümit Davala da teknik direktör Fatin Terim gibi henüz çalışmalarda yer almadı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Ali Naci Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title