Haberler

Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan konusu yüzünden transfer yasağı yeniden başlayacak

Güncelleme:

Galatasaray'a İstanbul 46. Bölge Adliye Mahkemesi'nden kötü haber geldi. Oğulcan ile ilgili alınan kararın iptali için başvuran Sarı-Kırmızılılar'ın bu isteği reddedildi. Yargıtay da bu kararı onarsa transfer yasağı yeniden başlayacak.

Tahkim Kurulu'nun, Galatasaray'a nefes aldıran kararının ardından, sarı-kırmızılılar için kötü haber İstanbul 46. Bölge Adliye Mahkemesi'nden geldi. Oğulcan Çağlayan'a verilen ve sarı-kırmızılı kulübün güvencesinde olan 1.2 milyon euroluk cezanın iptali için yapılan başvuru reddedildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan "Ayıkla pirincin taşını" başlıklı habere göre; Oğulcan Çağlayan'dan kaynaklanan 'transfer yasağı'nı kaldırmak için önce TFF Yönetim Kurulu'na başvuran, buradan gelen olumsuz yanıtın ardından Tahkim Kurulu'na giden Cim-Bom, 25 Haziran'daki toplantı sonunda amacına ulaşmıştı.

Galatasaray'da Oğulcan Çağlayan konusu yüzünden bir transfer yasağı krizi daha yaşanıyor

Bölge Adliye Mahkemesi'nden gelecek kararı dört gözle bekleyen sarı-kırmızılıların iptal ve tedbir talebi de reddedildi. Hakem kararının iptali için gerekli olan koşulların oluşmadığını ve Hukuk Muhakemeleri Kanunu'nun 439. maddesindeki tüm olumsuzlukları tek tek sıralayan mahkeme, Oğulcan Çağlayan cephesinin o dönemde itiraz etmemesini de değerlendirip, iptal talebini reddetti.

Galatasaray şimdi isterse Yargıtay'a gidebilecek. Karar, temyizde de onanırsa, Galatasaray için transfer yasağı yeniden başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Oğulcan Çağlayan Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

Tikhan Tokayev :

Bu sezon şampiyon Galatasaray olacak.

2
2
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Nereye baksan maddi sıkıntı her takım aynı söylenti. Bu sıktı artık

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title