Haberler

Galatasaray'da Muslera depremi yaşanıyor! Menajeri yeni sözleşmeyi kabul etmedi

Güncelleme:

Galatasaray'ın yeni sözleşme için görüşmeler yaptığı Fernando Muslera'nın menajerinden gelen yanıt yönetimi şoka uğrattı. Tecrübeli eldivenin menajeri Daniel Fonseca'nın yeni sözleşmeyi imzalamak için 5 bin euroluk puan priminin devam etmesi şartı koyduğu ve yıllık maaşta yüzde 20'den fazla indirime gidilmemesini istediği öğrenildi.

Sarı-kırmızılılar şampiyonluk için tam gaz çalışmalara devam ederken bir yandan da sezon sonu transfer çalışmalarına devam ediyor.

"BİZ OLMAYABİLİRİZ"

Galatasaray'da sözleşmesi sona erecek isimlerin en başında tecrübeli teknik direktör Fatih Terim geliyor. Konuyla ilgili konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Biz devam etmezsek Fatih hoca da devam etmeyebilir. Opsiyonu koydurtan Fatih hocamız; 2+3! Biz Haziran'da olmayabiliriz, öyle de gözüküyor. Bunun ibra ile de bir alakası yok! Ben insan olmayana, ağzı şer olana cevap bile vermem. Bir takım kurul başkanları var, bunlar yapıyor. Bize üzenler, dost görünenlerin gülmeleri. Fenerbahçe galibiyetine bile üzülen Galatasaraylılar var, bunları günü geldiği zaman açıklayacağım. Ben başkan olduğum gün Fatih hocamız beni aradı ve 'Başkanım hemen görevi bırakabilirim' dedi, asla dedim. Hocaya zaten oraya getirenlerden biri de benim. Hocam sözleşmesine kendisi 2+3'ü koydu, öyle değerli bir adamdır, öyle asildir" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Muslera depremi yaşanıyor! Menajeri yeni sözleşmeyi kabul etmedi

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

İç transfer çalışmalarına devam eden sarı-kırmızılı kulüpte takımın artık simgesi haline gelen Muslera'nın da sözleşmesi sona eriyor. Sarı-kırmızılılar geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor deplasmanında sakatlanarak 8 ay sahalardan uzak kalan Uruguaylı file bekçisi ile görüşmelere başladı.

TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Döndüğünden beri çıktığı 7 maçın da kazanılması sonrasında vazgeçilmezliği bir kez daha ortaya çıkan Uruguaylı kaleciye sakat olduğu dönemde yeni sözleşme önerildiği ancak menajerinin kabul etmediği ortaya çıktı. Geçen yıl Kasım ve Aralık aylarında menajeri Daniel Fonseca ile iki kez görüşme yapıldığı, 2 milyon eurodan 2+1 yıllık teklif sunulduğu ve sözleşmesinde yer alan 5 bin euroluk puan priminin de devam etmesi önerildiği öğrenildi.

Galatasaray'da Muslera depremi yaşanıyor! Menajeri yeni sözleşmeyi kabul etmedi

MENAJERİ SON SÖZÜ SÖYLEDİ

Menajer Fonseca, yönetim ile yaptığı görüşmede Muslera'nın pandemi döneminde 575 bin euroluk bir indirim yaptığını söyledi. Yeni sözleşmede yüzde 20'ye kadar indirim yapabileceğini ancak 2 milyon 865 bin eurodan daha fazlasını kabul edemeyeceği cevabını verdi. Yönetim, menajer Fonseca'ya bir kez daha çağrı yaptı ve görüşmek istediklerini iletti. Ünlü menajer ise son sözünü söylediğini, altında bir rakama görüşme yapmak istemediği iletti.

ERZURUM MAÇINDA 3. DALYA

Süper Lig'in 27.haftasında oynanacak BB Erzurumspor maçıyla birlikte Uruguaylı kaleci Süper Lig'de 3. kez dalya diyecek. Geride kalan dönemde 299 lig maçına çıkan Muslera, 1 kez gol sevinci yaşarken 5 kez şampiyonluk gördü.

Galatasaray'da Muslera depremi yaşanıyor! Menajeri yeni sözleşmeyi kabul etmedi

4. OYUNCU OLACAK

Muslera böylece lig tarihinde 300 maç barajını aşan 4. yabancı oyuncu olacak. Uruguaylı gelecek sezon da aynı istikrar ile devam ederse lig tarihinde en çok maça çıkan yabancı oyuncu rekorunu da eline geçirmiş olacak.

YÜZDE 90 KURTARIŞ YÜZDESİNE ULAŞTI

Muslera uzun süren sakatlığının ardından Süper Lig'e çok iyi bir giriş yaptı. Bu sezon görev yaptığı 7 maçta da galibiyet yaşayan ve Galatasaray'ın yeniden lider olmasında büyük pay sahibi olan Muslera, kalesinde sadece 3 gol gördü. Muslera bu dönemde kalesine gelen 30 isabeti şutun 27 tanesini çıkarmayı başardı ve yüzde 90 kurtarış yüzdesine ulaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (35)

ULTRASLAN:

ASLOLAN GS DİR . . . MUSLERA İSTEMİYORSA GİDEBİLİR. . .

9
56
yanıtYanıtla
ua:

keşke herkes böyle düşünse

yanıt2
yanıt7
MEMET33:

YATAN ADAMLARA MİLYON EUROLAR ÖDERSEN ELBET ALTTAN BİRİNİN İTİRAZI GELECEKTİ VE GELDİ, HAKKIDIR ONCA ŞAMPİYONLUK KAZANDIRAN ADAMIN O KADAR FAZLALIK. . .

23
8
yanıtYanıtla
GUNERI:

Fenerasyon yine iş başında algı yapmak için yer yolu deniyoar Muslera nın gitmiyeceğini herkes biliyor yalan yanlış şeylere kanıp durmayın bunları hele bu sene yüzlerce gördük gitmemesi için zaten herşey yapılır boş haber

19
11
yanıtYanıtla
Canmen:

Baglanti halatlarin kopmus. . . ne aaalaaakaaa. . . ?!?

yanıt0
yanıt0
DÜNYA KADAR KALİTELİ KALECİMİZ VAR ARTIK:

Kendinizi de galatasayı da rezil etmeyin. Sizin önerdiğiniz parayı dahi başka hiçbir kulüp vermez. Buna emin olun ve kendinize güvenin. Adam iyi kaleci hepsi bu. Ama süpermen değil. Falcao örneği demi aklınızı başınıza getirmedi. istemiyorsa çeksin gitsin. Bir yabancıya mahkum olmayın. Siz ona hükmedin.

17
12
yanıtYanıtla
BAKIN BEYLER !:

AZ BİLE AZZ BENCE VATANDAŞLIK VERİLİP İSMİ MUSTAFA OLARAK DEĞİŞMELİ FUTBOLDAN SONRADA ÜLKEDE KALSIN KARAKTERİYLE

21
7
yanıtYanıtla
ultra:

adam ne istese haklı kimse bişey diyemez yönetim musleranın istediklerini 2 katını verin adam hak ediyo falcao ya yattığı yerden para veriliyo?

20
7
yanıtYanıtla
realite:

6s istiyorki, biz paraları çarçur edelim, futbolcular fedakarlık yapsın. . . ohhh ne ala

6
21
yanıtYanıtla
ao:

verin abi ne istiyorsa verin sonuna kadar hakeden biri varsa musleradır.

22
4
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title