Haberler

Galatasaray'da yönetici Recevik'in istifası istendi

Güncelleme:

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in çağrısıyla gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi.

Galatasaray'da Başkan Mustafa Cengiz'in çağrısıyla gerçekleştirilen olağanüstü toplantıda, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi. Recevik'in de özür dilediği ve son kararın salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra alınacağı bildirildi.

Cengiz'in çağrısı üzerine yönetim, denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idareciler bugün Türk Telekom Stadyumu'nda bir araya geldi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantı ayrıca, yönetici Mahmut Recevik'in istifasının istenildiği öğrenildi. Toplantıda söz alanların talepleri üzerine konuşan Recevik'in de özür dilediği ifade edildi. Konuyla ilgili son kararın salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısından sonra alınacağı öğrenildi. Bilindiği gibi Galatasaraylı yönetici Mahmut Recevik, sosyal paylaşım mecrası Clubhouse'da katıldığı bir yayında Mustafa Cengiz'i istifaya çağırdıklarını söylemişti.


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom Stadyumu Mustafa Cengiz Galatasaray Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title