Haberler

Galatasaray'da Gündem Fransız Yıldız Patrice Evra!

Güncelleme:

Ara transfer döneminde Teknik Direktör Fatih Terim'in de isteği üzerine sol bek takviyesine yoğunlaşan Galatasaray'da Patrice Evra'nın ismi gündeme geldi.

Galatasaray'da sol bek transferi için girişimler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen son isim Patrice Evra oldu.

Menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen 36 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

İKİ OYUNCUDAN GELECEK HABERE GÖRE HAREKETE GEÇİLECEK

Bir yandan Asamoah ve Filipe Luis konusunda yanıt bekleyen Galatasaray, iki oyuncudan gelecek habere göre hareket edecek.

Marsilya'nın Vitoria Guimares ile oynadığı maçta taraftara tekme attığı için 30 Haziran 2018'e kadar UEFA organizasyonlarından men cezası alan Fransız oyuncu, Marsilya ile sözleşmesini karşılıklı feshetmişti.

BİR ÇOK KÖKLÜ KULÜPTE FORMA GİYDİ

Kariyerine Monza'da başlayan Evra, Nice ve Monaco forması giydikten sonra 2005 yılında Manchester United'a transfer olmuştu.

İngiliz kulübünde 9 sezon kalan Evra, Juventus'ta geçirdiği 3 yılın ardından kariyerini Marsilya'da sürdürmeye karar vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Patrice Evra Galatasaray Filipe Luis Marsilya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor?
500

Yorumlar (14)

Can DEP:

Insallah doğru değildir Fatih hocanin böyle bir sacmalik yapacagini düşünyorum.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

patrick evra nın futboldan men cezası var ne transferi :)))

2
1
yanıtYanıtla
EMRAH:

adamın yaşı olmuş 35 üstelik kanat oyuncusu yani depar bölgesinin adamı o yaşla nasıl 90 dakika depar atsın emeklilik yıllarında zengin edip yollayacaklar türk kafası işte ne anlar spordan

3
0
yanıtYanıtla
Balıkesirli:

Haber olsun diye yapılmış haber inanmayın. Asamoahın % 50 , felipe luis in % 90 gelme ihtimali var. Öncelik yaşı genç olması itibariyle ganalı. Kulube yakın bir arkadaşım var o dedi.

1
1
yanıtYanıtla
baytar:

bonservisi neresinde olursa olsun alınmamalı

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SİZDE BİRŞEY BEYENMİYORSUNUZ

0
0
yanıtYanıtla
Abu musab alzarkawi:

Ulan fatih yaktin bizzi gidiyon 40 yasinda kara kara adamlari aliyorsun !!! Nerden buluyon bu mamadulari !!!!

0
0
yanıtYanıtla
EMEKLİ NEYTO:

NEYTULLAH AY BİLE DAHA İYİ OYNAR ORADA

0
0
yanıtYanıtla
ZAVALLI CİN CON:

''GS. VETERANLARI TAKIMININ''ŞİDDETLE SOL BEKE İHTİYACI VAR. ALINSA İYİ OLUR. HATTA DROGBA''DA GERİ DÖNSE. . .

0
0
yanıtYanıtla
TANJU:

LAFFF YAPTI BAL KABAAA

yanıt1
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title