Haberler

Galatasaray, Brezilyalı Stoper Luiz Felipe İçin Lazio Yöneticileriyle El Sıkıştı

Güncelleme:

Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Lazio forması giyen Brezilyalı stoper Luiz Felipe için İtalyan ekibinin yöneticileriyle el sıkıştı.

Galatasaray, devre arasındaki ilk transferini yine Fatih Terim'in ekibinin iş bitiriciliği sayesinde gerçekleştiriyor. Tecrübeli teknik adamla çok uzun yıllardır beraber çalışan idari direktör Şükrü Hanedar, İtalya bağlantılarını devreye soktu. Maicon'u yolcu etmeye hazırlanan ve devre arası planlamasında stoper transferi de olan sarı-kırmızılılar aradığı savunmacıyı İtalya'nın Lazio Kulübü'nde buldu.

ŞÜKRÜ HANEDAR, LAZİOLU YÖNETİCİLERİ İKNA ETTİ

İlk yılını kiralık geçirdikten sonra son iki sezondur Lazio formasını terleten 1997 doğumlu Luiz Felipe Ramos Marchiiçin çıkarma yapan sarı-kırmızılılar, İtalyanlarla anlaşmaya vardı. Geçen sezonun devre arasında Nagatomo transferinde olduğu gibi İtalya'daki bağlantılarından yararlanan idari direktör Şükrü Hanedar, Laziolu yetkilileri ikna etmeyi başardı.

Galatasaray, Brezilyalı Stoper Luiz Felipe İçin Lazio Yöneticileriyle El Sıkıştı

İTALYANLARA 750 BİN EURO VERİLECEK

Sarı-kırmızılılar, Luiz Felipe'yi satın alma opsiyonu da olmak üzere kiralama konusunda Lazio Kulübü yöneticileriyle el sıkışırken, İtalyanlara 750 bin oyuncuya da yarım sezon için 600 bin euro ücret verileceği belirtildi. Lazio'nun 2016 yılında Brezilya'nın Ituano Kulübü'nden 750 bin euroya kadrosuna kattığı Felipe'nin şu an transfer piyasasındaki değeri 8 milyon euro olarak gösteriliyor.

BU SEZON 12 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçen sezon 31 maçta forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, bu sezon da 12 resmî maçta görev yaptı. 1,87 boyundaki genç stoper sağ ayağını kullanıyor. Fatih Terim, Ozan Kabak ile çok iyi uyum sağlayacağını düşündüğü Felipe'nin ayak tekniğini, topu oyuna sokuşunu, kesiciliğini çok beğeniyor.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

cimbomlu dayı:

Alın genç yaşı satarsınız seneye iki takoz alırsınız

6
2
yanıtYanıtla
Avrupalı:

Defans hattı için italyadan alıcaksın

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title