Haberler

Galatasaray, Benfica'dan Gedson Fernandes ile anlaşma sağladı

Güncelleme:

İrfan Can Kahveci transferi için Başakşehir ile görüşmelerini sürdüren ve DeAndre Yedlin'i borsaya bildiren Galatasaray, bonservisi Benfica'da olan Gedson Fernandes için anlaşma sağladı. Galatasaray, genç oyuncunun transferini KAP'a bildirdi.

Uzun süredir İrfan Can Kahveci transferi için Başakşehir ile görüşen Galatasaray, orta sahada bir diğer opsiyonu olan Gedson Fernandes için anlaşmayı sağladı.

Benfica'dan kiralık olarak Tottenham'da oynayan Portekizli oyuncu için tüm şartlarda anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, oyuncuyu yarın (1 Şubat) İstanbul'a getirecek ve resmi sözleşme imzalanacak.

KAP'A BİLDİRİLDİ

Sarı kırmızılı kulüp KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in kulübümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü SL Benfica ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

SATIN ALMA OPSİYONU 60 MİLYON EURO

Portekiz futbolunun geleceği en parlak genç yeteneklerinden olan Fernandes için Benfica, Tottenham'a satın alma opsiyonunu 60 milyon euro olarak belirlemişti.

Kiralık olarak Tottenham'da oynayan ancak fazla süre bulamayan Portekizli futbolcu, bu sezon sadece 2 maçta 153 dakika oynadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Galatasaray Başakşehir Benfica Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

FB''li:

Galatasaray hangi DÜNYA YILDIZI ile anlaşma sağlamış ben göremedim öyle bir şey bu yazıda. Adam 2 sezonda sadece 60 dakika oynamış Benfica''dan sonra gittiği hiç bir yerde dikiş tutmamış, bu adamın neresi yıldız hele söyleyin ağalar.

10
14
yanıtYanıtla
mehmet:

ben gs lı değilim ama şu açıdan bakarsak beşiktaşa gelmeden önce talisca adını duyan biken yoktu. şimdi bilmeyen var mı. bu da öyle çıkabilir

yanıt6
yanıt2
Kosovalı:

Unutma ki onyekuru da 2 maç oynadı geldi ama sonuç: antep 1 onyekuru :2. Mesut özilde 3 yıldır topa vurmuyo ama bu onun kaliteli bir ayak olduğu gerçeğini değiştirmez ..

yanıt0
yanıt0
ati:

irfan alınmadığı için gs şanslı.

15
4
yanıtYanıtla
DURAN TEKERLEK:

fbli kardeş, 2018 şampiyonlar liginde Fenerbahçe ile Benfica arasında oynanan maçta attığı golü ve performansını seyret!

7
3
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Çocuk biraz evvel ''ambulans uçakla '' İstanbula inmiş!! Hayırlı Olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title