Haberler

Galatasaray'a transfer olmasına izin verilmeyen Amr Warda, hocasıyla kavga etti

Güncelleme:

Galatasaray'dan teklif alan PAOK'un Mısırlı sol kanat oyuncusu Amr Warda'nın, transferine izin verilmemesiyle çılgına döndü. Warda, antrenmanda hocası Razvan Lucescu ile kavga boyutunda tartışma yaşadı. Sert görüşmenin ardından Warda sahadan ayrıldı ve takımın kaldığı otele döndü. Warda'nın öğleden sonraki idmana katılmadığı aktarıldı. Lucescu'nun Warda olayından sonra futbolculara bir konuşma yaptığı ifade edildi.

Mostafa Mohamed'in Milli Takım'dan arkadaşı 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Amr Warda, Galatasaray'dan gelen teklifi kabul etmeyen PAOK kulübüne öfkeli. Warda, bu sebeple yapılan antrenmana çıkmadı.

OTELE DÖNDÜ

Amr Warda sabah saatlerinde Lucescu ile yaptığı görüşmenin ardından sahadan ayrıldı. Takımın kaldığı otelde döndü. Öğleden sonra yapılan idmana katılmadı.

Galatasaray'a transfer olmasına izin verilmeyen Amr Warda, hocasıyla kavga etti

"KİMSE TAKIMIN ÜSTÜNDE DEĞİL"

Lucescu öğleden sonraki idmandan önce PAOK oyuncularına diğer şeylerin yanı sıra anlamlı bir şekilde Warda olayını anlattı: Kimse takımın üstünde değil ve olmayacak!

ASLAN, BEDELSİZ ALMAYA ÇALIŞIYOR

Lucescu ile kavgasının arkasında Warda'nın Galatasaray ile anlaşmasının yattığı iddia edildi. Mısırlı oyuncunun İstanbul'a taşınmak için PAOK'u zor durumda bırakıp bonservisini bedelsiz almaya çalıştığı gündeme getirildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mostafa Mohamed Galatasaray Paok Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title