Haberler

G.Saraylı yönetici ile Sergen Yalçın arasında olay yaratan diyalog: Haydi ganyan bayiye

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Galatasaray'a 3-1 kaybettiği maç sonrasında siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın ile Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar arasında tartışma yaşandı. İddiaya göre Hanedar, Sergen Yalçın'a "Haydi Ganyan bayiye" diye seslendi bunun üzerine tecrübeli hoca da "Biz sizi böyle mi misafir ettik, terbiyesiz herifler" şeklinde cevap verdi.

Galatasaray'a 3-1 kaybeden lider Beşiktaş, şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı ve en yakın rakibiyle puan farkı 2'ye indi. Karşılaşmanın hemen ardından soyunma odası koridorlarında Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar ile Sergen Yalçın arasında tartışma yaşandı.

"HAYDİ GANYAN BAYİYE"

Beyaz TV'nin iddiasına göre Galatasaray İdari Direktörü Şükrü Hanedar, Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a bir dönem çok fazla at yarışı oynayarak gündeme gelmesine gönderme yaparak, "Haydi Ganyan bayiye" diye seslendi. Bunun üzerine Sergen Yalçın'ın "Biz sizi böyle mi misafir ettik, terbiyesiz herifler" kelimelerini kullandığı belirtildi. Öte yandan Galatasaray'ın maç sonu sosyal medya paylaşımında da At figürü dikkat çekti. Bilindiği gibi Sergen Yalçın'ın uzun yıllardır at yetiştiriciliği ve at yarışlarına ilgisi bulunuyor.

G.Saraylı yönetici ile Sergen Yalçın arasında olay yaratacak diyalog: Haydi ganyan bayiye

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Şükrü Hanedar Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Osman Tuna :

Zaten kazanmışsın. Ne gerek var kardeşim. Ayıp etmişsin çık özür dile

62
11
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

cimbom lu ayıp etmiş.galibiyet kendi içinde kutlanmalı.rakibe laf atarak değil. derhal özür dilemeli.

43
9
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Karakter meselesi. Resmen karaktersizlik yapılan hareket te paylaşım da. Koskoca asırlık bir camianın bu şekilde pervasızca hareket etmesi çok ilginç ve üzücü. Hiç yakışmadı

31
8
yanıtYanıtla
Hazreti Megatron:

Olay karakter meselesi işte. Sonra lafta Türkiye'nin en büyük klubüyüz diye geçinirler. Türkiye'nin en büyük klubü aynı zamanda en seviyesiz klubüyse durum bu oluyor. Ne olursa olsun Beşiktaş şampiyon boşuna sevinmesinler.

15
3
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

EGER Kİ ÖYLE DEMİŞSE ÇOK TERBIYESIZLIK ETMİŞ.AYIP YAKIŞMAZ.UNUTMAYIN HALA ÖNDE PUAN OLARAK.SENDE GEREKENI SÖYLERSIN SERGEN BUNU BİR FB. OLARAK SOYLUYORUM.SENDE DERSİN SERGEN GELDE TÜYO VEREYIM DIYE TAKIM SAMPIYON OLDUK TAN SONRA.

10
7
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

haftaya yollar sizi sergen

13
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title