Haberler

Futbolu Bırakacağı Konuşulan Hakan Balta, Göztepe'yle El Sıkıştı

Güncelleme:

Galatasaray'da kadro dışı kalmasının ardından futbolu bırakacağı konuşulan Hakan Balta, devre arasında Göztepe'ye gidecek.

Süper Lig'in flaş takımlarından Göztepe'nin Galatasaray'da sezon başından bu yana kadro dışı kalan tecrübeli savunmacı Hakan Balta'yla görüşmelerinde devam ettiği ve anlaşmanın çok yakın olduğu öğrenildi.

DEVRE ARASINDA İMZA ATACAK

Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve yıllık 1 milyon 250 bin euro kazanan 34 yaşındaki Hakan Balta'nın devre arasında Göztepe'ye imza atacağı kaydedildi.

Hakan Balta'nın futbolu bırakacağı da iddia ediliyordu ancak şu anda Göztepe'ye daha yakın olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Galatasaray Hakan Balta Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

angaralı:

gs. tam vefa örneği bir takım yıllarını vermiş her futbolcunu resmen linç ediyorlar eee nede olsa fransız takımı çok görmemek lazım

2
8
yanıtYanıtla
ceranay:

Helal olsun Göztepe SK. Galatasaray emektarına sahip çıkmazsa sen sahipleniyor.

3
4
yanıtYanıtla
Çok şükür:

Çürüklerden kurtuluyoruz göztepe sen çok yaşa

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İster emektar, ister çömez olsun. Profesyonelce düşünelim. Futbolcunun 1 yıllık sözleşmesi mi var. Bir yıllık alacağı ne ise bir kısmını Galatasaray bir kısmını gideceği külüp karşılayacak ama futbolcu olmaz ben istemiyorum. Bana oynamadığım yılı parasını verin bonsevisi verin ben gideceğim kulüptende para alim derse ona ben emektar demem. Paracı derim.

2
3
yanıtYanıtla
sanslı:

hadı bakalım hayırlısı

1
2
yanıtYanıtla
profesyonel.:

Futbolcuya son yılı için ne rakam sözü verilmiş ise gel bir kısmını biz karşılayalım bir kısmını ise gideceğin kulüp karşılasın diyorlar o ise yok bana paranın tamamını verin bonsevisimi verin ben gideceğim kulüple anlaşırım derse ben ona emektar demem paracı derim. Ha profesyonel ise yatar alır parısını bana vefa gösterilmiyor gibi laflar etmez. Vefa ise Sİnan Kaya gibi olmalılar. Adam oynamıyorsam bu kulüpte giderim başka kulübe dedi bide para kazandırttı.

1
1
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

SEMİH KAYA OLMASIN

yanıt5
yanıt0
Bir dost:

İyi adamdı o da cekti gitti

0
0
yanıtYanıtla
POMPACI:

hakan balta topcu felan değilsin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title