Haberler

Futbolcu Emre Aşık ve Eşi, Dostluk Maçı İçin Gittikleri Çanakkale'de Dayak Yedi

Güncelleme:

Dostluk maçı için Çanakkale'ye davet edilen ünlü futbolcu Emre Aşık ve eşi, feribot bekleme tartışmasında darp edildi.

Çanakkale 18 Mart Stadyumu'nda 2018 Troya Yılı kapsamında yapılacak dostluk maçı için çok sayıda yıldız futbolcu Çanakkale'ye davet edildi. Aralarında Ümit Karan, Hasan Kabze, Ergün Penbe gibi isimlerin bulunduğu yıldızlar topluluğunda bulunan futbolcu Emre Aşık, Çanakkale'de talihsiz bir olay yaşadı. Emre Aşık feribot sırası bekleme tartışmasında darp edildi. Yaşanan arbedede Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık da yaralandı. İlk tedavileri Eceabat'ta bulunan sağlık merkezinde yapılan çift, olayla ilgili Eceabat Karakolu'nda ifade verdi.

EŞİ ARABADAN İNEREK GÖREVLİLERE HAKARET ETTİ

İddiaya göre saat 17.00'da Truva Atı'nın önünde yapılacak olan fotoğraf çekimine yetişmeye çalışan yıldız futbolcu, Eceabat İskelesi'nde feribot kuyruğuna girmeden Çanakkale'ye gelmek için izin istedi. Feribot görevlilerinin Aşık'ın talebini geri çevirmesi üzerine ünlü futbolcunun eşi Yağmur Aşık iddiaya göre araçtan inerek hakaret etti.

Futbolcu Emre Aşık ve Eşi, Dostluk Maçı İçin Gittiği Çanakkale'de Dayak Yedi

ARBEDEDE AŞIK VE EŞİ YARALANDI

Feribot için sıra bekleyen araçların şoförleri ve çevredeki esnafın da gelmesiyle kavga büyüdü. Yaşanan arbedede Emre Aşık ve eşi yaralandı. İlk tedavileri ise Eceabat'ta bulunan sağlık merkezinde yapılan çift, olayla ilgili Eceabat Karakolu'nda ifade verdi.(Habertürk)

Futbolcu Emre Aşık ve Eşi, Dostluk Maçı İçin Gittiği Çanakkale'de Dayak Yedi

Kaynak: Haberler.com / Spor

DOST Partisi Çanakkale Emre Aşık Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (91)

GÖKTÜRK:

BUNLAR KENDİNİ NE SANIYOR SAYGISIZLAR.GÖREVLİLER SANA NİÇİN ÖNCELİK VERECEK SİZ BEKLEYENLERDEN DAHA MI BÜYÜK ADZMSINIZ.FUTBOLCU OLDUYSAN KENDİNE KİME NE.ÖYLE YAPARSAN DERSİNİ ALIRSIN İŞTE.

258
4
yanıtYanıtla
saygı:

tahminim Emre bekleyenlerin çoğundan büyük adam . . . . . büyük adam ne demekse . . . Yani yapabildiği şeyler açısından daha becerikli ve topluma faydası olmuştur. . . FAKAT BÜYÜK ADAMLARIN HERKESİN HAKKINI ÇİĞNEYİP ÖNE GEÇMESİNİ GEREKTİRMEZ. . . ZATEN BU ADAMLIK DEĞİLDİR. . .

yanıt1
yanıt0
Goknar toprak:

Haberi yanlış veriyorsunuz olay gözümün önünde oldu emre sıraya girmeden gemiye aracıyla geçmek istedi olay ondan sonra zıvana dan çıktı emre ve eşi nin yaptığı terbiyesizlik saygısızlık .

207
4
yanıtYanıtla
salih:

zaten öyle yazıyor

yanıt4
yanıt0
Melisa dal:

Emre eşi çok kibirli

108
2
yanıtYanıtla
turgut:

milli futbolcuydu ben ce özel imkan tanınmalıydı

5
50
yanıtYanıtla
Tuzak:

Kadın alırken dikka edicektin adamı rezil ederler. . . .

43
6
yanıtYanıtla
harun kuruoğlu:

Sen benim kim olduğumu biliyormusun ayakları, kim olduğunu halk göstermiş, ellerinize sağlık

43
3
yanıtYanıtla
FUAT:

BU KADIN DAHA ÖNCE VETERİNER DÖVMÜŞ VE KÜFRETMİŞTİ, ŞİMDİ YETKİLİLERE HAKARET ETMİŞ, GÜNDEME GELME ŞEKLİ HEP VUKUAT, DEMEK SIKINTILI BİRİSİ. . .

40
1
yanıtYanıtla
alpi 06:

ne olur bir araca izin verseler. acil önemli diyorlarsa vardır bir sıkıntısı. kırk yılda bir sırada manavda filan bir izin isteyen çıkıyor

6
28
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title