Haberler

Fransız Devi PSG, Galatasaray'ın 31 Yaşındaki Oyuncusu Fernando Reges'i Gündemine Aldı

Güncelleme:

Orta saha arayışlarını sürdüren Paris Saint Germain, Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Fernando için nabız yokladı. Sarı-kırmızılılar tecrübeli oyuncu için 6 milyon euro talep ediyor.

Galatasaray'ın 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Fernando Reges ile ilgili önemli bir transfer iddiası geldi. UOL Esporte' nin haberine göre; Brezilyalı defansif orta saha oyuncusu için Paris Saint-Germain, 2.5 yıllık bir teklifte bulundu. Sarı-kırmızılılarla 2020 yazına kadar sözleşmesi bulunan Fernando için Galatasaray'ın istediği bonservis bedelinin ise 6 milyon euro olduğu öne sürüldü.

Fransız Devi PSG, Galatasaray'ın 31 Yaşındaki Oyuncusu Fernando Reges'i Gündemine Aldı

FRANSA'YA GİDERSE YABANCI STATÜSÜNDE SAYILMAYACAK

Öte yandan Brezilyalı yıldızla PSG adına görüşen ismin bir dönem Porto'da birlikte çalıştığı futbol direktörü Antero Henrique olduğu belirtildi. Portekiz vatandaşlığı da bulunan Fernando, PSG'ye transfer olursa yabancı statüsünde sayılmayacak.Fernando, bu sezon sarı-kırmızılı formayla çıktığı 17 maçta 1 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi.

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Paris Saint Germain Fernando Reges Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

okm:

Adam gibi bir kaç oyuncumuz var onu da verirsek, yerine kim alınacak. Bence yeri dolmaz, illa verilecekse 10 milyon altı olmamalı

8
0
yanıtYanıtla
Osman:

Ne piyangosu ligin en iyi 6 numarasi ... 20 milyon eder. Bizden Futbolcu giderken hic para etmiyor ....

4
1
yanıtYanıtla
Sado66:

Duyanda gerçek ??sanır

1
1
yanıtYanıtla
Yuksel yalcin:

Piyango

0
1
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

AVRUPANIN SAYILI KULÜPLERİ ELLERİNDEKİ MEVCUT KARİYERLİ OYUNCULARI EN AZ 30 MİLYON HATTA 35 MİLYON EURO YA SATARKEN FERNANDO REGES GİBİ BİR OYUNCU KURUCU , PLAYMAKER OYUNCU 6 MİLYON EURO''YA SATMAK SAFLIKTIR. EMSALLERİNE BAKIN ONUN KARİYERİNDE BİR OYUNCU GALATASARAY''A DAHA YÜKSEK MEBLAĞLARLA GELİR, AMAN HA DİYORUM FERNANDO REGES BİR KALİFİYE OYUNCU EN AZ 15 MİLYON EURO EDER.

1
0
yanıtYanıtla
Alper:

Herkes bir bir gidiyor gelenler nerede hani yönetim uyuma taraftarıda saf sanma. Laf değil icraat bekliyoruz tabii bu icraatleri yapacak yönetim varsa...

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

PİYANGO VURDU DERKEN BİRKEZDE KALITELI OYUNGU ALINIYOR GELIYOR ANLAŞTI GİBİ YAZIN ŞU BAŞLIKLARI. GALATASARAY IN PİYANGOLARI DEVAMLI YILDIZ VE KALİT ELİ OYUNCULARIN SATISI OLUYOR YA . ERİTTİNİZ TAKIMI ERİTTİNİZ YAZIKLAR OLSUN.

0
0
yanıtYanıtla
Bakın bi:

Bir günde başkan ve yönetim kurulunu transfer etsinler ,üniversitelerinde bir klüp nasıl bitirilir diye,ama ilk teklif ali koç ve yönetimine olmuştur Oxford da inceleme konusu

0
0
yanıtYanıtla
Ben:

Psg den ben teklif alsam, gözlerim kapalı giderim.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sizlerin oyunu bu zaten al al sat baskada bir sey bilmiyorsunuz uyuzlar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title