Haberler

Fenerbahçeli Gökhan Gönül'ün Kaburgasında Kırık

Fenerbahçe Kulübü, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla çalışmalara katılamayan Gökhan Gönül'ün kaburgasında kırık olduğunun anlaşıldığını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, sakatlığı nedeniyle bir süredir takımla çalışmalara katılamayan Gökhan Gönül'ün kaburgasında kırık olduğunun anlaşıldığını ve bu durumun A Milli Takım sağlık heyeti tarafından doğru olarak aktarılmaması nedeniyle oyuncunun tedavisinin geciktiğini açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan ve A Milli Takım sağlık heyetine tepki gösterilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bilindiği üzere futbolcumuz Gökhan Gönül, Werder Bremen ile Almanya'da oynadığımız hazırlık karşılaşmasında kaburga bölgesine aldığı darbe sonrası bir sakatlık yaşamış, yapılan kontrolleri sonrasında bölgede yumuşak doku zedelenmesi tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştır.

İstanbul'a döndükten sonra milli takımımızın kampına katılan futbolcumuz, ilk iki antrenmana söz konusu sakatlığı dolayısıyla tedbir amaçlı çıkmamış ve 31 Ağustos 2011 tarihinde katıldığı antrenmanda meydana gelen bir çarpışma sonucu aynı bölgeye bir darbe almış ve antrenmanı yarıda bırakmıştır.

Milli takım sağlık ekibi tarafından yapılan kontroller, hastaneden gelen MR sonuçları ve raporu üzerine Gökhan Gönül'ün sakatlığının önemli olduğu görülmüş ve aday kadrodan çıkarılmasına karar verilmiştir.

Bu karar Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesi aracılığıyla, (Söz konusu bölgede yumuşak dokuda ezilme, kanama ve kaburga kemiğinde de ödem tanısı) açıklamasıyla 2 Eylül 2011 tarihinde kamuoyuna duyurulmuştur. Milli takım sağlık heyeti futbolcumuza da sakatlığını sözlü olarak bu açıklamayla bildirmiş, bölgede herhangi bir kırık olmadığını da belirtmiştir. "

Gökhan Gönül'ün, resmi olarak kamuoyuna da duyurulan sakatlık tanısıyla takımına katıldığı ve bu oyuncunun söz konusu sakatlığına ilişkin tedavisine devam edildiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Ancak 12 günden bu yana yumuşak doku zedelenmesi tedavisi uygulanan ve sağlık ekibimiz tarafından bu hafta oynayacağımız Gaziantepspor karşılaşmasına yetiştirilmesi planlanan futbolcumuz, bugün yapılan son kontrolünde ağrılarının devam ettiğini, kaburga bölgesinde batma hissi olduğunu söylemiştir.

Kulüp doktorumuz Ertuğrul Karanlık, geçen süre zarfında şikayetlerin halen devam etmesini gözönünde bulundurarak, kırık şüphesiyle TFF sağlık heyetiyle temasa geçmiş ve futbolcumuzun MR sonuçlarını talep etmiştir. TFF'den kulübümüze ulaşan MR raporunda, (Sağda 10. kot posterior lateralinde kemik medüllada ve paraosteal yumuşak dokuda ödem mevcuttur. Bulgu non-deplase fraktür ile uyumludur) teşhisi yer almaktadır.

Yani daha önce kamuoyuna yapılan açıklamadan farklı olarak, Gökhan Gönül'ün kaburga bölgesinde kırık olduğu ifade edilmektedir. Bu farklı durum, Dr. Karanlık'ın Maslak Acıbadem Hastanesi'nde söz konusu MR raporunu hazırlayan Prof. Dr. Ercan Karaarslan ile yaptığı görüşmede de teyit edilmiş. Dr. Karaarslan, kırık teşhisini milli takım sağlık ekibine bildirdiğini de tarafımıza iletmiştir.

Futbolcumuzun tedavisine, (Kaburga bölgesinde kırık) teşhisiyle devam edilecektir. " - İSTANBUL

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title