Haberler

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor galibiyetinin ardından şampiyonluk şarkıları söyledi

Güncelleme:

Süper Lig'de haftanın maçında Trabzonspor'u 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de futbolcular, galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı. Futbolcular ve teknik heyet, stadın dışında bekleyen taraftarlar ile şampiyonluk şarkıları söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzon spor karşısında aldıkları 3-1'lik galibiyetin ardından büyük bir mutluluk yaşadı. Maçın ardından Kadıköy'de "balkon" olarak adlandırılan bölüme çıkan Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, stadın dışında bekleyen sarı-lacivertli taraftarlar ile şampiyonluk şarkıları söyledi.

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor galibiyetinin ardından şampiyonluk şarkıları söyledi

"ALİ KOÇ BAŞKAN FENERBAHÇE ŞAMPİYON"

Fenerbahçeli futbolcular ve Fenerbahçeli futbolcular karşılıklı "Ali Koç başkan Fenerbahçe şampiyon. Erol Bulut oley, Erol Bulut oley" tezahüratlarında bulundu.

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor galibiyetinin ardından şampiyonluk şarkıları söyledi

"ŞAMPİYONLUĞA SUSAMIŞLIK VAR"

Fenerbahçeli futbolcular ile taraftarların şampiyonluk şarkıları söylediği görüntülere ilişkin konuşan spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe'de maç sonu meşaleli kutlama var. Bayram değil seyran değil ama şampiyonluğa susamışlık var. Fenerbahçeliler mutlu olmak istiyor. Fenerbahçe uzun süre basketbolla idare etmeye çalıştı. Fenerbahçeli çocuklar forma giymeye başladı, sanki Nisan sonu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (43)

GADDAR:

ŞARKININ GÜFTESİ YANLIŞ OLMUŞ. . . NİYAT REYİZ BAŞGAN, LİMİTSİZ BAHÇE ŞAMPİYON OLACAKTI !!!

12
16
yanıtYanıtla
FB:

Mazlumu getirin Kadıköye . Feto MHK TFF bunlar illa da 6saray diyor. :))))) Macroncu lar sizi

yanıt5
yanıt8
123456:

hem komik hem rezil bunlar harbi ergen

12
15
yanıtYanıtla
HADİ LEN:

REZİL OLAN SENSİN

yanıt1
yanıt4
1234:

neden ki gerçi vizyon olarak doğru hareket 9 maçtır yenemiyomuş hamsileri fener

yanıt2
yanıt0
c:

Niye ağlayalım mı yendik diye koyduk eğleniyoz

yanıt0
yanıt0
DURAN TEKERLEK:

türkiye''de şampiyon olmadan sevinen tek takım. şimdi de daha 6. haftada şampiyonluk şarkıları söylemeye başladı. tarih tekerrür etmesin!

11
13
yanıtYanıtla
GADDAR:

YOK, BU DEFA İŞİ SAĞLAMA ALDILAR. . . TFF, MHK İŞİ BAŞTAN BİTİRDİ. . . . NİHAT ÖZDEMİR GEÇEN SENE GÖSTERMELİK STAJ YAPTI, BU SENE HER TÜRLÜ KOLPAYI YAPACAK !!!

yanıt7
yanıt10
1907:

Biri TEKERLEK GADDAR öbürü de GADDAR TEKERLEK kısacası ikisi de TEKERLEK

yanıt3
yanıt3
sw:

2 ağlak nasıl anlaşmışınız

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title