Haberler

Fenerbahçe'yle ilk antrenmanına çıkan Mesut Özil 67 numarayı giyecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'de yeni transfer Mesut Özil, sağlık kontrolleri sonrasında ilk idmanına çıktı. Antrenman öncesi kısa bir açıklama yapan ve çok mutlu olduğunu belirten Özil, sarı-lacivertlilerde 67 numarayı giyecek.

Fenerbahçe'ye transfer olan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil sarı-lacivertlilerle ilk antrenmanına çıktı.

Antrenman sahasına gelirken açıklamalarda bulunan Özil, "Rüyam gerçek oldu. İlk defa takımla sahada antrenman yapacağım. Hayırlı olsun. Çok mutluyum. Bir Fenerbahçeli olarak hayalimdi. Gerçek oldu. Çok uğraştık. Allah nasip etti. Artık buradayım. İnşallah başarılı bir sezon diliyorum. Bol şans" dedi.

Sahaya geldiğinde takım arkadaşları tarafından alkışlanan Mesut Özil, takım arkadaşlarına bir konuşma yaptı. 32 yaşındaki oyuncunun konuşmasının ardından teknik direktör Erol Bulut da kısa bir açıklamada bulundu.

"SİZ BENDEN DAHA İYİ BİLİYORSUNUZ"

Takımdan başarılı oyuncuya yardım etmesini isteyen Bulut, "Hakkında bir şey söylemeye gerek yok, benden daha iyi biliyorsunuz. Aramıza hoş geldin, hayırlı uğurlu olsun. Ona yardımcı olmaya çalışın. O da size sahada yardımcı olacak. İyi bir birliktelik olacak. Ailemize hoş geldin" şeklinde konuştu.

67 NUMARAYI GİYECEK

Konuşmanın ardından Özil takımla beraber çalışmalara katıldı. Bu arada Mesut Özil, 67 numaralı antrenman ürünleri giydi. Tecrübeli oyuncunun resmi maçlarda da 67 numarayı giyeceği belirtildi.

Fenerbahçe'yle ilk antrenmanına çıkan Mesut Özil 67 numarayı giyecek

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Haberler

500

Yorumlar (20)

Taklimakan:

Mesut Özil bütün dunya Türklerin gururudur !

38
9
yanıtYanıtla
65:

aptal adam alman :)

yanıt3
yanıt0
67:

hayirli olsun

25
6
yanıtYanıtla
Mehmet:

Büyük hüsran cok yakinda

3
2
yanıtYanıtla
HOŞ GELDİN:

Hoş geldin Mesut abi, Dünyaya Türk ü tanıtan adam, ABİ sözünü yıldızlara söyleten adam, oynadığı her takımda sevilen adam, Türk ü en üst düzeyde savunan adam, inşaallah buradada başarılı olursun, gençlerimize örnek olmanın yanı sıra adamlığı, şöhreti ve sonrasını hiç kuşkum yok öğretirsin, birileri gibi çıkıpta hamasi duygularla konuşmadığın için daha çok büyüyüyorsun, hoş geldin Mesut ABİ, sen bakma kıskançlığından ne diyeceğini bilmeyenlere aldırma, cehaletine verirsin biliyorum, seni seviyoruz Mesut ABİ

1
2
yanıtYanıtla
HOŞBULDUK:

yalnız kardeş ben şimdi ta oralardan geldim biraz yolsuz kaldım biliyosun biz milyonluk hayat yaşamaya alışığız biraz düzenimiz bozuldu arkadaşlara bi rica edelimde taraftar formaları, kombine biletler , ve diğer ödemelerimiz için para toplayın hadi bakalım en büyük taraftar ne verirsen fark etmez , para bulun bana acil , hadi pamuk eller cebe formalar , atkılar birse 5 verin paranız yok değil ya geçin sıraya hadi çabuk:))))

yanıt0
yanıt1
MFB:

Altı üstü bi futbolcu adamı halk kahramanı yaptınız siz geçim sıkıntısından geberin o milyonları götürsün. Bu adam naptıda böyle gündemden düşmüyor anlamadım.

2
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

0049 giyse daha yakışır.

1
1
yanıtYanıtla
ilyas-Almanya:

Zonguldakın gururu, Hayırlı olsun!. .

1
1
yanıtYanıtla
Bjk:

Hayırlı olsun

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title