Haberler

Fenerbahçe, Vitalii Mykolenko'nun peşine düştü

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin, Dinamo Kiev'de forma giyen 20 yaşındaki sol bek Vitalii Mykolenko ile ilgilendiği iddia edildi. Ukrayna basınında çıkan haberlere göre Mykolenko devre arasında Fenerbahçe forması giyecek.

Fenerbahçe, Dinamo Kiev forması giyen ve piyasa değeri 6 milyon euro olan 20 yaşındaki sol bek Vitalii Mykolenko'nun peşinde. Ukrayna basınında yer alan habere göre sarı-lacivertli ekibin gözlemcilerinin Mykolenko'yu izlediği ve teknik heyete olumlu rapor verildiği iddia edildi.

FENERBAHÇE CİDDİ ŞEKİLDE İLGİLENİYOR

Fenerbahçe'de sezon başında takıma katılması kesin gözüyle bakılan Aleksandar Kolarov'un transferinin gerçekleşmemesi sonrası sarı-lacivertlilerde sol bek mevkisinde görev yapacak olan tek isim Hasan Ali Kaldırım olmuştu. Kaldırım'ın yaşadığı sakatlık sonrası büyük sıkıntı çeken sarı-lacivertlilerde Teknik Direktör Ersun Yanal asıl mevkisi sağ bek olan Nabil Dirar'a sol tarafta şans vermişti. Bugün İtalya'da çıkan Kolarov'un Roma ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzalayacağı haberleri üzerine sarı-lacivertliler Mykolenko ile ciddi bir şekilde ilgilenmeye başladı.

20 yaşındaki futbolcu bu sezon Dinamo Kiev formasıyla 9 maçta forma giydi ve 1 gol, 4 asistlik bir performans gösterdi.

Fenerbahçe, Vitalii Mykolenko'nun peşine düştü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Aleksandar Kolarov Dinamo Kiev Fenerbahçe Ukrayna Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (8)

acunbabadeulan:

puhahahaha transfere bak bırde haber yapıolar bomba bombaa dıe ;:D

3
11
yanıtYanıtla
Cevap olarak:

Evet kardeş Falcaoyuda çok haber yaptılar. . . . Gitti milyon dolarlar. . Bummmmm elinizde patladı

yanıt12
yanıt2
Hacı ama amca değil:

Bizim bir İranlı genç vardı o ne oldu nerede şimdi

1
0
yanıtYanıtla
.:

İSTANBUL SPOR A KİRALANDI

yanıt0
yanıt0
ezikyanal:

niye aliyorlarki sanki ersun oynatacak . ferdi nerede niye oynamiyor , murat nerde berke nerde vs neredebu yanal genc yetenek düsmani hoca falan degil hoca nüsvettesi

1
0
yanıtYanıtla
ersunuistemiyorum:

ersun gider knk devre arası. adama her şey verdiler hala oynatamıyor takımı. bu da ders olsun ersun sevicilere. . .

yanıt3
yanıt0
BUUUMM:

ELİNDE Mİ PATLADI?

0
0
yanıtYanıtla
Gerçekçi:

Bırakın Allah için bu gençlerin futbol hayatını bozmayı Fenerbahçe yetişmiş pişmiş futbolcu takımı onun için başarı yok aziz gitti sevindik ama sevincimiz kursagimizda kaldı gene futbolu hiç tat vermiyor bütün oyun Emre üzerine kurulu keşke Tuncay şanlı da olsa tam olur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title