Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico: " Gol Yersek İşimiz Zora Girer"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Danimarka'ya Turu Geçmek İçin Geldiklerini Söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Danimarka`ya turu geçmek için geldiklerini söyledi.

Fenerbahçe`nin, Randers takımı ile yarın yapacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Zico, kesinlikle gol yememeleri gerektiğini vurgulayarak, ¨Oluşabilecek üç neticeden ikisi bize yarıyor. Gol yersek işimiz zora girer. Saha içinde iyi yerleşirsek, markajı iyi yaparsak, ilk maçtaki gibi goller yemeyiz. İlk maçta rakip bize zorluk yaşatmıştı. Galip gelen takım biz olacağız ve turu geçeceğiz diye umuyorum.¨

Yarın forma giyecek oyunculara da karar verdiğini ifade eden Zico, ¨Lugano ile Edu`yu oynatacağım. Ben pozitif bir insanım, buraya geldiysek, maçı almaya geldik. Olumsuz düşünmem hiç. Maçı kazanıp evimize turu geçmiş şekilde dönmek, şu anda en büyük düşüncem. Futbol saha içinde oynanan bir oyun. Sahaya çıkmadan yorum yapılmaz. Sahada oyununuzu gösterip, maçı kazanırsınız. İlk maçta Randers da en az bizim kadar kazanmak istedi. Bizim elimize çok fırsat geçti, ama sadece iki tanesini değerlendirebildik. İlk maçta Randers forvet oyuncuları ceza sahası içinde tehlikeli oldular, sağa sola koşan, boş alan yaratmayı bilen oyunculardan kurulu bir takım olduklarını gösterdiler. Ceza sahası dışından şut çekmeyi seven bir takım. Önlem nasıl alılım diye bir şey söylemeye hakkımız yok. Takım olarak Randers`a dikkat etmeliyiz¨ dedi.

Basın toplantısına katılan Deivid de Souza da rakiplerinin açık oynayacağını belirterek, ¨Rakibimiz ilk maçta bize karşı kapalı oynamıştı, buna rağmen bize bir gol atmayı başardılar. Rakibimizin gol atma zorunluluğu var, bu nedenle bize karşı açık oynayacaklar. Biz de bundan yararlanacağız diye düşünüyorum¨ diye konuştu.

Ligdeki performans düşüklüğünü de değerlendiren Deivid, zamanla takıma adapte olduğunu ifade ederek, ¨Her forvet oyuncusunun ihtiyacı gol atmaktır, ama önemli olan iyi oynamaktır. İyi oynayan oyuncunun kendisine olan güveni artar ve eline geçen fırsatları değerlendirmeyi başarır.¨

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title