Haberler

Fenerbahçe, Riza Durmisi ile anlaştı

Güncelleme:

Roma forması giyen Kolarov transferini bir türlü sonuçlandıramayan Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi. Sarı lacivertli ekip Lazio forması giyen Riza Durmisi ile anlaştı.

İtalya'da yayın yapan La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe Kulübü, Lazio'da oynayan Danimarkalı sol bek oyuncusu Riza Durmisi ile anlaşmaya vardı.

Haberde, Fenerbahçe'nin Lazio'ya kiralama ve 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu teklifinde bulunduğunu ancak başkent ekibinin anlaşmaya satın alma zorunluluğu eklemek istediğinin de detayı verildi.

Fenerbahçe, Riza Durmisi ile anlaştı

7,5 MİLYON EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Lazio, Durmisi'yi geçtiğimiz sezon 7,5 milyon euro bonservis bedeli ödeyerek Real Betis'ten transfer etmişti. Arnavut asıllı Danimarkalı oyuncu geçtiğimiz sezon Lazio formasını 19 maç giymişti. (NTV Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

La Gazzetta dello Sport Fenerbahçe İtalya Lazio Haberler

500

Yorumlar (3)

meraci83:

Bi sakat futbolcumuz daha oldu. Ağlamaya, saç baş yolmaya hazır olun Fenerliler. Adam yatarak para kazanıp keyif çatarken sizler sırma saçlarınızdan olacaksınız. Gözünüz aydın olsun.

0
0
yanıtYanıtla
SAMSUN:

ADAMLAR FALCAO YU GETİRİYOR BİZ HALAA DURMUŞUN PEŞİNDEYİZ. BU NE ALİ BAŞKAN . ADAM GİBİ Bİ İCRAAT OLMAYACAKMI. WİN WİN DEDİNİZ EYVALLAH ALAASINI YAPTIK. AMA Bİ FAYDALI İŞLER GÖRELİM. BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORSUNUZ. SEZON SONU LOSE LOSE YAPMAYALIM.

0
0
yanıtYanıtla
EFEDAYI:

Hani Kolarov''la anlaşıldıydı . Cayan taraf 500 bin euro tazminat ödeyecekti. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title