Haberler

Adana Demirspor, Fenerbahçe'nin ayrılığa sürüklediği Caner Erkin'e kapılarını açtı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve kulüp bulması istenilen Caner, Adana Demirspor'un radarında. Adana ekibinin Caner'e bir teklif sunduğu iddia edildi. Süper Lig'in yeni ekibinden, "Kapımız sana açık. Ortak şartlarda buluşabiliriz" şeklinde sıcak bir teklif yaptığı belirtildi. F.Bahçe'de futbolu bırakma hayali olan Caner, Adana Demir'in bu teklifini şimdilik cepte tutuyor.

Sarı-Lacivertli kulüpte futbolu bırakmak isteyen Caner Erkin, Vitor Pereira'nın gelmesiyle bu hayalini rafa kaldırmak zorunda kaldı. Vitor Pereira, Caner'i gözden çıkarttı ve kendisine kulüp bulmasını söyledi. Caner ayrılmamak için diretse de yönetim de Pereira'nın yanında saf tuttu.

Fenerbahçe'nin ayrılığa sürüklediği Caner, Adana Demirspor ile prensipte anlaştı

ADANA DEMİR'DEN MESAJ

Adana Demir'in, Caner'e kapısını açtığı ve görüşmeye hazır olduğu belirtildi. Caner ayrılmamak için ısrarcı ancak şartlar onu bu transfere zorlayabilir. Kısa süre içinde bu konu netlik kazanacak.

Fenerbahçe'nin ayrılığa sürüklediği Caner, Adana Demirspor ile prensipte anlaştı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Caner Erkin Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

Erkan Arslan:

AdanaSpor iyicee Abartti Lig Sonunda Pisskopat Balloteli Sayesinde Umdugunu Bulamasalar RESMEN iflassss Bayragini Cekerler TAM FENEVV öRNEGi NANNNi PöRRRRSiLLL MESUT öZiL Vs

30
45
yanıtYanıtla
Milliyetçi:

Hoca önemli hoca futboluyu hoca oynatır

2
13
yanıtYanıtla
Rıdvan Teker:

daha 32 yaşında nasıl olurda futbolu bırakabilir T.C de caner erkin gibi başka bir kanat oyuncusu varsa yazın lütfen buraya caner gibi futbolcuyu her kulüp ister başarılar caner abii

2
10
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title