Haberler

Fenerbahçe Mina'yı Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Kolombiya basını, Ali Koç'un Yerry Mina için bizzat görüştüğünü yazdı. Sezon sonunda sözleşmesi biten 34 yaşındaki Skrtel'ın yerine Yerry Mina'nın geleceği belirtildi. Zamanında Aziz Yıldırım'ın da transfer etmeyi çok istediği futbolcu Mina, sezon başında transfer olduğu Everton'a transfer olmuştu ancak istediği kadar forma şansı bulamıyor.

Fenerbahçe'de, gelecek sezonun kadrosunu oluşturacak oyuncular şekilleniyor. Kolombiya basını, F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un Yerry Mina'yı çok istediğini ve Everton kulübüyle görüşmeler yaptığını yazdı. Tapusu Barcelona'dayken ve Dünya Kupası'nda da kendini parlatmadan önce F.Bahçe'nin kiralama için yaptığı görüşmeler sonuçsuz kalmış, araya giren İngiliz ekibi Everton da Mina'yı tam 30 milyon euro bedelle kadroya katmıştı.

KİRALIK GÖNDERİLEBİLİR

Akşam'da yer alan habere göre; Yerry Mina'nın Everton ile olan mevcut mukavelesi 2023'te sona eriyor. İngiliz ekibi, yaz döneminde transfer ettiği genç oyuncularına bu sezon pek şans veremedi. Ancak büyük bedelle kadroya katılan Mina'nın bonservisiyle ayrılması oldukça zor. Everton'ın da kiralama konusunda 1 yıldan fazla bir süreyi istemediği de belirtiliyor. 34 yaşındaki Martin Skrtel de F.Bahçe'de 1 yıl daha kalmak için kapıyı yüksekten açtı. Sarı-Lacivertliler, Skrtel'in taleplerini karşılamak yerine daha genç ve geleceği olan Mina'yı opsiyonla 1 sezon kiralamayı daha mantıklı görüyor.

Fenerbahçe Mina'yı Transfer Etmek İstiyor

OYNAMAK İÇİN AYRILDI!

Yerry Mina, bu sezon İngiltere Premier Lig'de 12 karşılaşmada (800 dakika) forma giydi ve 1 kez ağları sarstı, 2 kez de FA Cup maçında yer aldı. Mina, Barcelona'da oynamayı çok istediğini ancak düzenli olarak forma giymenin kendisi için daha önemli olduğunu ifade etmişti. Bu sebeple tercih ettiği Everton'da da istediği süreyi alamadı. Geçen sezon Mina için görüşmelerde kozları zayıf olan Fenerbahçe'nin elinde o döneme göre şu anda fazlaca avantaj var. Mina'nın gelmesi sürpriz olmayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yerry Mina Fenerbahçe Kolombiya Haberler

500

Yorumlar (10)

Muş lu:

Aziz YILDIRIM''a laf atıp durmayın (iyisiyle kötüsüyle FENERBAHÇE'' ye hizmet etti)

6
2
yanıtYanıtla
İSA TURAN:

kardeşim üç büyük kulub batti artik nedir bu transfer haberleri sürekli tamam transferler olacak fakat büyük paralara olmayacak

6
0
yanıtYanıtla
siyasi mühendislik:

5 yıla kalmaz büyük takım küçük kalmaz hatta futbol kalmaz. . milli takım gurbetçi gençlerle ayakta duruyor. . BAŞAKŞEHİR hükmen şampiyon olur. . . her sene. . . şampiyonlar liginde de 0 çeker gelir. SİLVERMOUNTAİN ayarlıyor bu işleri rahat olun. . . silvermountain kim derseniz google çeviriye bak anlarsın yiğennnn

5
1
yanıtYanıtla
u.genc:

şakamı yapıyorsunuz yoksa ınsanların aklıyla dalgamı gecıyorsunuz. . everton da forma gıyemeyen fenere gelıp şahlanacakmı. . busene yapılan fıyasko herseyın sebebı ya tutarsa nıyetıyle atılan adımlar deılmıgecen sezon benzıa yı hangı ust duzey rakıbe karsı oynarken seyredıldıde alındı ??frey???sulumanı???ayew??alı koc a. yıldırımı son gun transfer yaptıgı ıcın yerden yere vurdu secım gunu ama kendısı son gun kac topcu aldı acın bakın son 20 dakıka kala ımzalar attırdı.

5
1
yanıtYanıtla
Rankd:

fener kim ki ulen puhahahahaa

yanıt2
yanıt2
yunus can 29:

Adam Evertonda oynayamamış biz niye alıyoruz

2
3
yanıtYanıtla
ünal:

aziz yıldırım kimi dedi kimi istediyse aldı. Ali koç comolli kimle anlaştıysa onu aldı. aziz yıldırım zamanında Fenerbahçe şampiyonluğa oynadı hep, ali koç daha ilk seneden düşmemeye oynuyor. bırakın parayla haber yapmayı. kulüp batıyor bee hala hava atma peşindesiniz

4
0
yanıtYanıtla
kayserili:

adam diyorki 2 ay içinde 60 milyon ero bulmazsam kapıya kilit vuracaklar siz her gün birini transfer ediyorsunuz niye yalan haberde bu kadar ısrar ediyorsunuz yazan kişiden başkada inan yok bu haberlere oda yalan yazdığını biliyor ama ne hikmetse utopya hayali kurmadanda yapamıyor külüpler battı battı öyle yok onu al bunu al devri bitti kendinize gelin alt yapıdan kim çıkarsa onunla yetinin

2
0
yanıtYanıtla
sedat teker:

azize bir sana iki

1
1
yanıtYanıtla
Küçük Enişte:

yahu bu kadar genç tecrübesiz adamları almayın. 40 yaş altı adamlar ile iş yapamazsınz. benden öneri. Huzur Evlerinde çok iyi futbolcular var bir uğrayın. hem emekli, giderden düşersiniz.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title