Haberler

Fenerbahçe Mario Mandzukic'in menajeriyle pazarlık halinde! Bir diğer forvet adayı da Papiss Cisse

Güncelleme:

Fenerbahçe, taraftarı heyecanlandıracak, takıma hava katacak bir isme imza attırmaya kararlı. Mario Mandzukic birçok açıdan Fenerbahçe'nin kriterlerini karşılıyor. Menajeri Cvjetkovic ile pazarlıklar tüm hızıyla sürüyor. Sarı-lacivertliler, Mandzukic'le anlaştıktan sonra Papiss Cisse'yi de kadrosuna katarak gövde gösterisi yapmak istiyor.

Lige 2-1'lik Rizespor galibiyeti ile başlayan Fenerbahçe'de gözler bir kez daha transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-lacivertliler, Muriqi'in yerini kaliteli bir isimle doldurmaya kararlı. Bir numaralı aday da Mario Mandzukic.

Hırvat yıldızın bonservisinin elinde olması, kariyerinde Bayern Münih, Juventus, Atletico Madrid gibi üst düzey takımlarda oynaması, oyun tarzı ve profesyonelliği; onu Fenerbahçe için ideal tercih haline getirdi. Emre Belözoğlu, Mandzukic'in menajeri İvan Cvjetkovic ile görüşmelere başladı. Belözoğlu, takımın gol yükünü rahatlıkla çekeceğine inandığı Mandzukic'e Çubuklu formayı giydirmeyi çok istiyor.

BAS DOST'A YEŞİL IŞIK

Fenerbahçe'de listenin başında Mandzukic olsa da alternatif isimlerle de görüşülüyor. Bunlardan biri de Bas Dost. Frankfurt, Hollandalı yıldızı kiralamaya yeşil ışık yaktı. 31 yaşındaki oyuncu da düzenli oynamak için ayrılmak istiyor. Dost da Mandzukic gibi oyun tarzıyla Erol Bulut'un istediği profile büyük ölçüde uyuyor

SON ADAY CISSE

Erol Bulut, Alanyaspor'dan öğrencisi olan tecrübeli forveti mutlaka Fenerbahçe'de görmek istiyor. Bulut, 35 yaşındaki oyuncunun Türkiye'de 65 maçta 42 gol atarak kendini kanıtlaması, ceza sahası içerisindeki etkinliği, bonservisinin elinde olması ve düşük maliyeti ile takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyor.

Başarılı teknik adam, 42 hafta sürecek olan ligde Cisse'nin birçok maçta kendilerini rahatlatacağına inanıyor. Yönetimin de Senegalli golcüye sıcak baktığı, as forvet transferinin ardından Cisse'ye imza attırılmasının planlandığı öğrenildi.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Mandzukic DOST Partisi Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

sampiyon fenerbahce:

fenerbahce nazim sangare dogukan sinik alpaslan ozturk almali kesinlikle yabanci sayisi dusecek

6
1
yanıtYanıtla
Hasan:

Bence van hoijdonku alsinlar daha yasli daha tecrubelidir bu oyuncular daha genc is yapmaz

2
5
yanıtYanıtla
Erhan:

Ben olsam cisse derim

3
1
yanıtYanıtla
Ankara:

Cisse kim ya,takımı çer çöple doldurdular yine

0
3
yanıtYanıtla
.:

UÇURURLAR

2
1
yanıtYanıtla
Menajer:

Bonservisi elinde olan Robin Van Persie verelim

0
3
yanıtYanıtla
Erhan:

Size de Hakan şükür verelim

yanıt0
yanıt1
Kemal:

Olmasa m3zardan da transfer yapın ya

0
2
yanıtYanıtla
FB:

Dedeni yolla ozaman

yanıt1
yanıt0
ilim irfan sahibi:

mandzukic 30 atabilecek bir topçu değil adam 20 ve üzeri gol attığı 3 sezonu var o sezonlarda da 40 maç üzeri oynamış ta atmış oda max 25 gol en parlak dönemlerinde son yıllarında 15 gol zor atıyodu 20 yi zorlar ama diego costa yada higuain bir ihtimal 30 yapabilir

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title