Haberler

Fenerbahçe, Manisaspor'dan Bilal Budak'la anlaştı

Güncelleme:

Transfer çalışmalarında hız kesmeyen ve bu zamana dek 11 futbolcuyla sözleşme imzalayan Fenerbahçe, Manisaspor'dan 16 yaşındaki Bilal Budak'ı da kadrosuna kattı. Oyun tarzıyla eski Beşiktaşlı Anderson Talisca'ya benzetilen Bilal Budak bugün İstanbul'da olacak.

Gelecek vaat eden isimleri kadrosuna katmayı sürdüren Fenerbahçe, Manisaspor'dan Bilal Budak'ı da renklerine bağladı. 16 yaşındaki oyuncu, bugün İstanbul'a gelerek takıma katılacak.

Fenerbahçe ile anlaşmaya varan 16 yaşındaki futbolcu Bilal Budak, daha önce yine Erol Bulut'un gündemindeydi. Genç teknik adam, oyun stiliyle eski Beşiktaşlı Anderson Talisca'ya benzetilen Bilal'i Alanyaspor'a transfer etmek için yoğun çaba harcamıştı.

BEŞİKTAŞ DA İLGİLENDİ

Bilal Budak ile daha öncesinde Beşiktaş'ın da ilgilendiği öğrenildi.

Merkez orta saha oyuncusu olan Budak, geçtiğimiz sezon çıktığı 21 maçta 3 gol, 1 asistlik performans sergilemişti. Bilal Budak, Fenerbahçe'nin bu sezonki 12. transferi oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Manisaspor Fenerbahçe İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

KALİNKOY MUHTARİ:

Çocuğun istikbali gitti benden demesi aynı kaleci Berk gibi ne oldu o çocuk bilen varmı Allah aşkına söyleyin bu fenev ne iş yapmak istiyor boyle. .

19
10
yanıtYanıtla
Fenerbahçe Başkan Yardımcısı:

Berke Özer şu an hala Westerloo da kiralık forma giyiyor. Fenerbahçe kaliteli futbolcuyu satmaz. Zamanında Eljif Elması da kiralamıştı sonra başka takıma 17 Milyon Euroya sattı.

yanıt3
yanıt1
CAN DEP:

Yok daha ziyade Messiye benziyor..yok canim Messide neki :)))

7
6
yanıtYanıtla
FB LOBİSİ:

FB LOBİSİ İŞ BAŞINDA. ŞU ÇOCUĞU TALİSCA OLARAK BASINA VERDİRİYORLAR. YİNE 10. HAFTA HEPSİ BİRBİRİNE DÜŞER BU KADROYUDA HİÇ EDERLER.

2
9
yanıtYanıtla
Adana:

Çöp

5
6
yanıtYanıtla
delidumrul:

oynatmayacağınız oyuncuları neden alıyorsunuz. bırakın takımlarında kalsın kendilerini geliştirsinler.

8
1
yanıtYanıtla
BJK:

Cinsiyeti benziyor herhalde

6
1
yanıtYanıtla
BURAK:

Çocuk 3. ligde 3 gol atmış , talisca 21 yaşında süperlig de 15 gol atıyordu . 3 ü sağ ayak 5 i kafa klanında yarısı 20 metre öteden

6
1
yanıtYanıtla
En azından:

Bunun yaşı küçük ve en azından orta saha çok gol atmasada olur ama ya 90 maçta 3-4 gol atan yıldız adayı dedikleri forvetler kimin torpili ??

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title