Haberler

Fenerbahçe Kalecisi Volkan Taraftarlardan Destek İstedi

Fenerbahçe'nin Son Haftalardaki Performansı Nedeniyle Taraftar ve Basın Tarafından Eleştirilen Kalecisi Volkan Demirel, Taraftarlardan Takıma Olan Güvenlerini Yitirmemelerini ve Desteklerini Sürdürmelerini İstedi. Sarı Lacivertli Kulübün Resmi İnternet Sitesinde Yer Alan Açıklamasında Volkan, Az Alkmaar'la Yapılan ve Berabere Biten Maçtan Sonra Antalya Deplasmanından da Mağlubiyetle Döndükleri İç...

Fenerbahçe'nin son haftalardaki performansı nedeniyle taraftar ve basın tarafından eleştirilen kalecisi Volkan Demirel, taraftarlardan takıma olan güvenlerini yitirmemelerini ve desteklerini sürdürmelerini istedi.

Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında Volkan, AZ Alkmaar'la yapılan ve berabere biten maçtan sonra Antalya deplasmanından da mağlubiyetle döndükleri için takım olarak çok üzgün olduklarını belirterek, "Son haftayı inanılmaz yoğun geçirdik. Kaybetmediğimiz, berabere kaldığımız bir maçla turdan elendik. Ardından Antalya deplasmanından mağlubiyetle döndük. Takım olarak gerçekten herkesten fazla üzülüyoruz. Özellikle Antalya deplasmanında tribünlerden şahsıma yapılan kötü tezahüratları sindirmem oldukça zor oldu. Kaleciler maçlarda gol yedikleri zaman eleştiri odağı oluyorlar. Bu nedenle taraftarlarımızın da tansiyonun yükseldiğinin farkındayım. Bizlerden beklediklerinin bilincinde olduğumuzu unutmamalarını buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum" dedi.

Sahada takım olarak hedefe kitlenmiş bir şekilde mücadele ettiklerini hatırlatan genç kaleci, "Bu nedenle bize hiçbir zaman güvenlerini kaybetmesinler. Bizim her zaman olduğu gibi 100. yılımızda da en büyük desteğimiz ve gücümüz taraftarlarımız. Taraftarlarımızın her ne olursa olsun üzerimde taşıdığım Fenerbahçe formasına ve verdiğimiz emeğe sahip çıkmalarını bekliyorum. Önümüzdeki oynanacak bir çok maç var ve onların desteklerini gösterecek bir tutum içinde olmaları gerekiyor. Ben de kalemde onlardan aldığım kuvvet ve tecrübemle önümüzdeki maçlarda çok daha iyi olacağım" diye konuştu.

İSTANBUL / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title