Haberler

Fenerbahçe Kadıköy'de Yıkılmıyor

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki Son Maçında Yarın Kadıköy'de Rusya'nın Cska Moskova Takımıyla Karşılaşacak Fenerbahçe, Genel Olarak Son 30 Resmi Maçında Yenilmeyerek Sahasında Önemli Bir Başarı Ortaya Koydu.

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki son maçında yarın Kadıköy'de Rusya'nın CSKA Moskova takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, genel olarak son 30 resmi maçında yenilmeyerek sahasında önemli bir başarı ortaya koydu.

Kadıköy'deki son yenilgisini Turkcell Süper Lig'de geçen sezonun 8. haftasında Bursaspor'a (1-0) karşı alan sarı-lacivertliler, bu maçın ardından sahasında çıktığı 19'u lig, 6'sı Avrupa kupası ve 5'i de Fortis Türkiye Kupası maçı olmak üzere toplam 30 maçta 21 galibiyet, 9 beraberlik elde etti.

Avrupa kupalarında ise 9 maçlık bir yenilmezlik serisi yapan sarı-lacivertliler, Kadıköy'deki son yenilgisini, yine Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiği 2005-2006 sezonunda İtalya'nın Milan takımına karşı 4-0'lık skorla almıştı.

Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda çıktığı son 9 Avrupa kupası maçında 6 kez kazanırken, 3 maçta da eşitliği bozamadı.

KADIKÖY'DEKİ SON 9 MAÇ

Fenerbahçe'nin, Milan yenilgisinden sonra Kadıköy'de yaptığı son 9 Avrupa kupası maçında aldığı sonuçlar şöyle:

Fenerbahçe-B36 Torshavn.......: 4 - 0

Fenerbahçe-Dinamo Kiev........: 2 - 2

Fenerbahçe-Randers............: 2 - 1

Fenerbahçe-Palermo............: 3 - 0

Fenerbahçe-Eintracht Frankfurt: 2 - 2

Fenerbahçe-AZ Alkmaar.........: 3 - 3

Fenerbahçe-Anderlecht.........: 1 - 0

Fenerbahçe-FC Inter...........: 1 - 0

Fenerbahçe-PSV Eindhoven......: 2 - 0

SAHASINDAKİ 68. MAÇ

Fenerbahçe, Avrupa kupaları mücadelesinde yarın sahasında 68. maçına çıkacak. Bugüne kadar evinde yaptığı 67 karşılaşmada 32 galibiyet elde eden sarı-lacivertliler, 24 karşılaşmada yenildi, 11 kez de berabere kaldı. Sarı-lacivertliler, sahasında yaptığı maçlarda toplam 95 gol atarken, kalesinde 77 gol gördü.

Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarında sahasında yaptığı 67 maçta aldığı sonuçların tablosu şöyle:

Organizasyon O G B M

UEFA Kupası 27 14 4 9

Şampiyon Kulüpler Kupası 16 6 3 7

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme 6 3 2 1

Şampiyonlar Ligi 14 6 1 7

Kupa Galipleri Kupası 4 3 1 -

Toplam 67 32 11 24

Not: Sarı-lacivertlilerin cezası nedeniyle 1995'de UEFA Kupası ön eleme turunda Arnavutluk'un Partizani Tiran takımıyla İzmir'de yaptığı maç da sahasındaki maç olarak değerlendirilmiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title