Haberler

    "Fenerbahçe İyi İş Yaptı"

    PSV’de Cocu’nun yardımcılığını yapan Zenden, Milliyet’e yaptığı açıklamada, “Cocu için biraz sabredilir, kendi sistemini kurmasına izin verilirse o zaman Fenerbahçe’yi çok iyi günler bekliyor. İdealist bir teknik adamdan söz ediyoruz” diye konuştu.

    NEVZAT DİNDAR - RÖPORTAJ

    PSV Eindhoven'da Teknik Direktör Van Bommel'in ekibinde yer alan, Hollanda Futbolu'nun efsanelerinden Boudewijn Zenden, Milliyet'e özel açıklamalarda bulundu.

    Fenerbahçe'nin yeni hocası Phillip Cocu'nun PSV'yi çalıştırdığı dönemde yardımcılığını yapan 41 yaşındaki teknik adam, sorularımızı yanıtladı.

    Sarı-lacivertli ekibin Cocu'yu getirerek iyi bir iş yaptığını söyleyen Zenden, "Cocu çok başarılı bir teknik direktör. Kendisi ile özdeşleşen bir oyun felsefesi var ama oyun içinde taktiksel değişikliklere gidecek esnekliğe de sahip. Farklı bir ülkeye gitmek elbette zordur. Cocu için biraz sabredilir, kendi sistemini kurmasına izin verilirse o zaman Fenerbahçe'yi çok iyi günler bekliyor. İdealist bir teknik adamdan söz ediyoruz" diye konuştu.

    Ünlü ve başarılı

    Türkiye Ligi'ni iyi bildiğini belirten genç çalıştırıcı, "Beşiktaş-Galatasaray-Fenerbahçe arasında rekabet üst düzeyde. Sürpriz yapan takımlar da çıkıyor. Futbolcu olarak Barcelona ile Galatasaray'a, Marsilya ile de Beşiktaş'a rakip olmuştum" dedi.

    Galatasaray'ın kendilerine kaybetmesine karşın büyük potansiyeli olduğuna dikkat çeken Zenden, "Hazırlık maçları ölçü değildir. Bu potansiyel Galatasaray'da vardır. Fatih Terim'in ne kadar ünlü ve başarılı bir teknik adam olduğunu anlatmaya gerek yok. Onu tanımayan yok ki!" diyerek sözlerini talamladı.

    ]

    ]

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Fenerbahçe Milliyet Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title