Haberler

Fenerbahçe, İrfan Can için Başakşehir'le görüşmek adına mektup yolladı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Galatasaray'ın transferi için uzun uğraşlar verdiği İrfan Can Kahveci için resmen devreye girdi. Sarı-lacivertliler, Başakşehir Kulübü'ne mektup göndererek görüşme talebinde bulundu. Mektubun içeriği de ortaya çıktı.

Fenerbahçe, Mesut Özil sonrası transferde hız kesmiyor. Attila Szalai ve Samuel-Osayi transferleriyle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertlilerden çok konuşulacak bir hamle daha geldi.

Galatasaray'ın transferi için yoğun uğraş verdiği ve geçtiğimiz günlerde görüşmenin fotoğraflarının ortaya çıktığı İrfan Can Kahveci görüşmesinden sonuç çıkmazken; Fenerbahçe, oyuncu için resmen devreye girdi. Sarı-lacivertliler, Başakşehir Kulübü'ne bu transfer için talip olduklarını belirten bir mektup yolladı.

BULUŞMA TAKVİMİ NETLEŞTİRİLDİ

Fenerbahçe, Başakşehir'in genç futbolcusu İrfan Can Kahveci'nin transferinin gerçekleşmesi ve rakamın belirlenmesi adına talepte bulunuldu. Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ise Fenerbahçe'den gelen bu isteği kabul etti. Daha sonra ise buluşma için takvim netleştirildi.

Buna göre iki takım yöneticileri kısa süre içinde bir araya gelecek ve pazarlıklar başlayacak.

GALATASARAY'DA CENGİZ VE ALBAYRAK GÖRÜŞMEYE GİTMİŞTİ

Galatasaray, 25 yaşındaki futbolcu için Başakşehir Kulübü'nden transfer görüşmesi için talepte bulunurken, başkan Göksel Gümüşdağ sarı-kırmızılıları Fatih Terim Stadı'nda bulunan kulüp binasına davet etti.

Bunun üzerine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ile 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, Başakşehir Kulübü'ne giderek başkan Göksel Gümüşdağ ile bir araya geldi. Görüşmenin ev sahibi Gümüşdağ, Cengiz ile Albayrak'ı kapıda karşılarken Hürriyet'in adım adım izlediği İrfan Can Kahveci zirve tam 1.5 saat sürdü.

Görüşmede Galatasaray, İrfan Can için ocak ayı için sunduğu teklifi 4.5 milyon Euro'ya kadar çıkardı. Bir sonraki transferinden de Başakşehir'e ciddi bir pay teklif edildi. Ancak Başakşehir cephesi bu teklife sıcak bakmadı.

(Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

İrfan Can Kahveci Galatasaray Fenerbahçe Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

BEŞİKTAŞIN ÇOCUĞU METE KALKAVAN:

ŞAŞIRMAYIN ARKADAŞLAR. FENERBAHÇENİN TARİHİ BOYUNCA VİZYONU VE MİSYONU BU OLMUŞTUR. GALATASARAY VE BJK NİN ELİNDEN OYUNCU ALMAK.

25
2
yanıtYanıtla
Tosunpaşa:

fenerbahçe kadar kalleş her zaman piyasaları alt üst edecek adilikleri var ben normal karşılıyorum

16
8
yanıtYanıtla
tosuna cevap:

kıskanmayalım. . . serbest piyasa isteyen istediğini alır. . HERKES GÜCÜNE GÖRE

yanıt3
yanıt9
Mustafa5151:

Türk Sporunun 114 Yıllık Çınarına hakaret edene bakın siz. Sen önce bi git ağzını yıka, sonra Fenerbahçemin adını ağzına al. Destursuz.

yanıt3
yanıt9
holigan:

gustavo, sosa, mert hakan , ozan , tolga bu kadar orta saha varken bide irfan ı istemek fb acizliktir yazık Gs kompleksi böyle bişey

19
2
yanıtYanıtla
t:

Ağlamadan

yanıt1
yanıt3
1907:

Lan yapmayın kuduracak F.G.6araylılar

4
16
yanıtYanıtla
ŞŞŞŞ:

SAHASINDA KUPA KALDIRDIĞIM . .

yanıt7
yanıt2
sgy:

Kafasına 6 çaktığım

yanıt3
yanıt3
sayan:

resmen PİSLİK yapıyorlar.

16
1
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title