Haberler

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı: 29. şampiyonluğa ant içtik

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 2019-2020 sezonundaki ilk maçı öncesi kulüp televizyonuna konuşan Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, "29. şampiyonluk yolunda mücadeleye ant içmiş durumdayız." dedi.

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı, Gazişehir Gaziantep maçı öncesi FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

"BİZİM İÇİN BU SENE ÇOK ÖNEMLİ"

Ballı, "Hepimiz, burada çalışan herkes, çimcisinden, teknik direktörüne, malzemecisinden futbolcu kardeşlerimize, herkes çok istekli. Herkes son derece heyecanlı ve 29. şampiyonluk yolunda mücadeleye ant içmiş durumdayız. Bizim için bu sene çok çok önemli, bu sene mutlaka kazanmamız gereken bir şampiyonluk var hedefte, dediğim gibi bu 29. şampiyonluğu taraftarlarımıza armağan etmeye çalışacağız." diye konuştu.

Fenerbahçe İdari Menajeri Volkan Ballı: 29. şampiyonluğa ant içtik

"HER GÜN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ"

Ballı, "Lig 2 gün önce başladı, sonuçları görüyoruz. Her takım güçlü, her takım iyi çalışıyor. Takımın içinde iyi bir oyuncu grubu var, arkadaşlık dostluk içinde çalışıyoruz. Başta teknik direktörümüz olmak üzere Damien Comolli de burada, her gün çalışıyoruz, gece gündüz çalışıyoruz ama bir inançla çalışıyoruz. Tekrar ediyorum, 29. şampiyonluğu inşallah getirmek, buradaki insanlara, çalışanlara nasip olur. Taraftarlara camiamızı mutlu etmiş oluruz" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Ballı Fenerbahçe Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

hakan:

aç tavuk kendisini buğday ambarında sanarmış

15
9
yanıtYanıtla
ahmet:

fener kupa yerine son yıllarda başka birşey almaya alıştı bu senede almaya alıştığı şeyi alır:)

12
7
yanıtYanıtla
....:

KENDİNİ AKILLI SANAN FENERLİLER . O ZAMAN 1923 TEN ÖNCEKİ ŞAMPİYONLUKLARDA SAYILSIN . TIPKI İNGİLTERE 1888 VE ALMAYADA 1902 YILINDAN İTİBAREN GEÇERLİ OLDUĞU GİBİ . O ZAMANDA GS NİN ŞAMPİYONLUK SAYISI 40 VE ÜZERİNE ÇIKIYOR .

13
5
yanıtYanıtla
CANMEN:

NE ANLATIYORSUN. . . BIZ bLACK STOCKING OLARAK ILK KURULAN KULUBüZ ISTANBULDA. . . BIZIM MILLI AMBLEMIMIZ 1923 ü GöSTERIYORMU. . . . VE TüM MILLI MACLARIMIZ O GüNDEN ITIBAREN GECERLIMI, DEGILMI. . . SEN SAMPIYONLUKLARI KABUL GöRMüYORSUN AMA MILLI TAKIMIN MAC ISTATIGINI KABUL GöRüYORSUN. . .

yanıt1
yanıt1
CANMEN:

ISTERSEN MILATTAN öNCESINE EN. . . . YETERKI KUPASINLA, VERILEN TAKTIR NAMESINLE KANITLA. . . BIZDE HEPSI MEVCUT. . . .

yanıt0
yanıt2
TÜRBÜN:

Üstü açık uyumuş,

7
7
yanıtYanıtla
İsmail:

Artık 9 şampiyonluğu 1 yıldız mı veriyorlar yoksa Bursa ya kaptırılan şampiyonluktaki gibi akıl tutulması yaşıyorlar

7
7
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

29? O NE LAN 19 ARTI BİR NE ZAMANDIR 29 A ZIPLIYOR. BUNLARIN TAMAMI ORTAMI GERMEK , TARAFTARI KIŞKIRTMAK İÇİNDİR VE FENER HER ZAMAN TÜRK FUTBOLUNA ZARAR VERMİŞTİR. O HESAPLA GALATASARAY 38. ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR AMA DEDİĞİMİZ AMANLAR TOP YUVARLAK DAHİ DEĞİLDİ. GEÇİNİZ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

9
5
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

SU İÇSELER YARAMIYOR BUNLARA 29 HARF O HARFFFF :)

8
6
yanıtYanıtla
oğuzhan:

içtikleri doğru da ne içtikleri belli değil. neyin kafasını yaşıyorsunuz la

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title