Haberler

Fenerbahçe İçin Flaş İddia: Aykut Kocaman Geri Dönebilir

Güncelleme:

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Atilla Gökçe, Ersun Yanal ile Fenerbahçe'nin kimyasının tutmadığını ve Aykut Kocaman'ın yeniden sarı-lacivertli kulübe dönebileceğini ifade etti.

Milliyet Gazetesi'nin yazarlarından Atilla Gökçe, sezon başında gönderilen Aykut Kocaman'ın yeniden Fenerbahçe'ye dönebileceğini açıkladı.

İşte o yazı;

Fenerbahçe'nin 16 transfere rağmen bir türlü belini doğrultamaması haftadan haftaya hayal kırıklığı yaratan sonuçlarla adeta bir alışkanlık halini aldı. Bu durum en çok 2 kişiyi ilgilendiriyor.

Başkan Ali Koç ve Teknik Direktör Ersun Yanal. Ali Koç göreve gelirken, Comolli paketiyle çok önceden hazırladığı bir sistem oluşturduğunu ilan etti. Ama kutu açıldığında kötü tablolar ortaya çıktı.

Ersun Yanal'a gelince… Milli Takım'da hocalık yapmış, Fenerbahçe'yi şampiyonlukla taçlandırmış bir hoca olarak önüne konan malzemeden iş çıkarmaya çalışıyor. Olmuyor… Kahredici sonuçlar birbirini izliyor. Taraftarla birlikte Başkan ve Hoca da kahroluyor.

Buradan açıkça söylemeliyim ki Fenerbahçe düşmez. Böyle bir olasılık yok. Peki bu sezondan ders çıkar mı? Umarım. En önemlisi takımı sıfırlayıp yepyeni bir halitayı kalıba dökmesidir. O döküm işinde Ersun Yanal'ın olacağını tahmin etmiyorum.

Başkan Koç, Aykut Kocaman'a döner mi?

Evet, olabilir.

İlgili Haberler
Kaynak: Haberler.com / Spor

Milliyet Gazetesi Aykut Kocaman Atilla Gökçe Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

FENEV TEK EGLENCEMiZ:

ERSUN HOCAM DÖN YOK BöYLE OLMADI ERSUN HOCAM BYE BYE OLMADI NAYKUT HOCAM DöN HMM YiNE OLMADI BYE BYE NAYKUT HOCAM AGA OLMADI iSPANYOL RAHMETLi ARAGONES DEDEYi MEZARINDAN KALDIRIP KADINKöYEMi YENiDEN TRANSFER ETTiRSEK

15
1
yanıtYanıtla
Fenerbahçe M:

Aykut bi daha hayta gelmez

1
7
yanıtYanıtla
FENEViN EZiK TARAFTARI YETERKi BAGIS:

YAPSIN O MiLYONLARA MORiNHO BiLE ALINIR AMA iSTE FENEV BU PöRSiLLDE NANNiDE KADINKöYE NAFiLE

yanıt5
yanıt0
Dumlupınar:

çağırsınlar koşa koşa gelir.

yanıt2
yanıt1
Osman:

Allah korusun kanser eder aykuy

6
2
yanıtYanıtla
R Soldado:

Ersun hoca kötü hoca değil asla lakin geldiği sezon Aykut hocanın kurduğu hazır ve direnci yüksek takıma geldi, Aykut hoca geçen seneki kötü kadroyu bile şampiyonluğa oynattı. Bugün ki takım Ersun hocanın futbol mantığının dışında ve çok zayıf. Sezon başı Aykut hocayla devam edilseydi yine şampiyonluk kovalardık ama Başkan taraftarlıktan ve taraftar sözünden vazgeçmediği sürece gelecek senelerde daha da kötü olur takım.

7
1
yanıtYanıtla
Sokaktaki FB li:

Yorumlara bakınca aklıma Ersun diye bağıranlar, 2 yıl aziz istifa diye feveran eden gruplar geldi, korkmayın okadar yav öyle yada böyle bu takım ayağa kalkacak, derdiniz ne kadar geç olursa okadar iyi olur düşüncesindeyseniz evet bu Ersun ile bu işin olmayacağı gün gibi ortada duruyor. Aykut KOCAMAN a gelince her geldiğimde ne olduysa o olur, takım toparlar ve kafaya oynar, şampiyon olurmu işte o taraftarın desteğine bağlı

6
1
yanıtYanıtla
İNSANSAN YAKLAŞ, DEĞİLSEN UZAKLAŞ.:

Kuruluş amacı sadece Galatasaray''ı yenmek olan bu kulübe, kim gelirse gelsin, eşekler adam olur, bu fener adam olmaz.

5
2
yanıtYanıtla
CAPS:

Fenerli topçunun ağzın dan çıkan bire bir kelime şu biz yıl boyu Galatasaray yenme planı yaparız Galatasaray da yıl boyu şampiyonluk planları yapar bunu hem de canlı yayın da söyledi

yanıt3
yanıt1
azad:

şaka dimi şaka 10 defa kovup 15 defa geri getirmek nedir çocuk gibi

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title