Haberler

Fenerbahçe Taraftarının Sevgilisi Amanda Cerny, Türkiye'ye Geliyor

Güncelleme:

Sosyal medya hesabından önce Galatasaray'a küfür eden sonra da Fenerbahçe forması giyen ünlü model Amanda Cerny, Türkiye'ye geleceğini duyurdu.

Geçtiğimiz senelerde Galatasaray'ı hedef alarak küfürlü paylaşım yapan oyuncu ve model Amanda Cerny, söz verdiği gibi Türkiye'ye geliyor.

Fenerbahçe Formasıyla Fotoğraf Paylaşan Amanda Cerny, Türkiye'ye Geliyor

SÖZÜNÜ TUTAN AMANDA TÜRKİYE'YE GELİYOR

Amanda Cerny, Instagram hesabından Türk bayrağıyla yaptığı paylaşımda "Ben sözümün kadınıyım" diyerek Eylül ayında Türkiye'ye geleceğini duyurmuştu. Verdiği sözünde duran model, Twitter hesabından Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Fenerbahçe Taraftarının Sevgilisi Amanda Cerny, Türkiye'ye Geliyor

GALATASARAY'A KÜFÜR ETMİŞTİ

ABD'li model, yaklaşık 2 yıl önce sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ı hedef almış ve küfür etmişti. Cerny, tepkilerin ardından Fenerbahçe forması giymiş ve sosyal medyada paylaşmıştı.

Fenerbahçe Taraftarının Sevgilisi Amanda Cerny, Türkiye'ye Geliyor

Fenerbahçe Formasıyla Fotoğraf Paylaşan Amanda Cerny, Türkiye'ye Geliyor

Fenerbahçe Formasıyla Fotoğraf Paylaşan Amanda Cerny, Türkiye'ye Geliyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fenerbahçe Türkiye Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

123:

Avını buldun mu bari?? İstanbul pahalı şehir. tuvalete gitsen para. . . Önce iyi bir eşşek bul

19
0
yanıtYanıtla
uzman yorumcu:

ulan alın şu bayrağı kızın elinden bayragımız üzerinden prim yapıyor ecdadımızın kemikleri sızlıyor suanda

12
4
yanıtYanıtla
Anlayana.....:

Hala aramizdaki bazi öküzlere bir futbol takimi icin kavga edilmemesi gerektigini ögretemedik. Bursaspor, Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray hic fark etmiyor hepsi Türk takimi. Türkiye maci olunca kimse ben fenerliyim yada galatasarayliyim demedigi gibi Türkiye Liginde de ayni taviri sergilemek gerekiyor. Iyi formda ve sansi olan takim kazaniyor bu kadar basit. Kafanizi bu tür seylere yoracaginiza biraz birbirimizi desteklemeyi ögrensek Türkiyeyi daha ileriye tasiyabiliriz.

14
1
yanıtYanıtla
kalamar:

kardeş , tamam doğru da , gözümüze soka soka geçen sene FENERİ LİGDE tutmadılar mı? Ne formundan , şansından bahsediyorsun! Bu hak mı adalet mi peki ? Yoksa biz de Türk evladı Türküz

yanıt0
yanıt1
Q7:

Come to Beşiktaş amanda

5
9
yanıtYanıtla
Fanatik Fenerli:

40 yıllık Fenerliyim,,derhal takımımı değiştiriyorum:(((rezillik istemiyoruz.

4
8
yanıtYanıtla
GS:

eziksin amanda

2
8
yanıtYanıtla
EL TURKO:

O BAYRAGIII ELİNE ALIRKENN UTANMADINMII TARZAN GBİİ ÜSTTTÜN YOKSA ARAMIZDAA PARA TOPLAYALIMM ALLALIMM GİYİNDE FOTO CEK TÜRK BAYRAKLI

3
7
yanıtYanıtla
HULK:

Lastikli dona benziyooor o kadar. :))

3
6
yanıtYanıtla
Thranduil:

Fenerbahçe''ye yakışmış :D

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title