Haberler

    Fenerbahçe'de Ortalık Karıştı, Aziz Yıldırım'ın Evine Haciz Geldi

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın "Kayışdağı Projesi" için çektiği 300 milyon liralık kredinin 250 milyon lirası hesaplarda görülmedi. Yeni yönetim taksidi ödemeyince Aziz Yıldırım'ın evine haciz geldi.

    Fenerbahçe'de eski yönetim ile yeni yönetim arasında kredi savaşı başladı! İşte iddialara göre yaşananlar: Aziz Yıldırım yönetimi, kongreden önce Kayışdağı'nda yapılması planlanan kolej için bir bankadan 300 milyon lira tutarında kredi kullandı. Yıldırım ile birlikte yöneticiler Mahmut Uslu ve Tahir Perek, söz konusu borç için şahsi kefaletlerini koydu.

    PARANIN 250 MİLYON TL'Sİ YOK

    Sabah'ın haberine göre; kulüp hesaplarını inceleyen yeni yönetim, çekilen 300 milyon lira tutarındaki kredinin 50 milyon lirasının kasada olduğunu belirlerken, 250 milyon lirasının ise nerede ve hangi amaçla kullanıldığını öğrenemedi. Yeni yönetim, kredinin taksitlerini ödemeyince, krediyi tahsis eden banka, kefiller Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Tahir Perek'in evlerine birer ihtar mektubu gönderdi.

    AZİZ YILDIRIM ÇILGINA DÖNDÜ

    Ancak yine bir ödeme yapılmadı. Zira eski yönetim, borcun yeni yönetim tarafından ödenmesi gerektiğini ileri sürdü. Banka, borcun günü geçince kredi için şahsi kefaletleri bulunan Aziz Yıldırım, Mahmut Uslu ve Tahir Perek'in evlerine hacze gitti. İşte tam bu noktada kıyamet koptu. Bankanın, evine baskın yaparcasına haciz işlemi uyguladığı iddia edilen Aziz Yıldırım'ın büyük öfke yaşadığı ileri sürüldü. Yıldırım'ın, "Bunu bize yapanlarla hesaplaşacağım" dediği belirtildi.

    "BU İŞ BURADA KALMAZ"

    Borca kefil olan Fenerbahçe'nin eski yönetici Mahmut Uslu, iddiaları doğruladı. Uslu, "Haciz yüzünden eşim sinir krizleri geçirdi ve ağladı. Borçta bizim kişisel kefaletlerimiz var. Bu yapılan büyük ayıp. Aziz bey bu kulübe 20 yıl başkanlık yapmış, ben 17 yıl yöneticilik yapmışım. Şimdiye kadar hangi kulüpte böyle bir şey görülmüş? Bu iş burada kalmaz" açıklamasını yaptı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aziz Yıldırım Tahir Perek Mahmut Uslu Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
    500

    Yorumlar (47)

    M.Y:

    Hep garibanlara icra gidecek değil ya . . Ara sıra format değişikliği yararlı olur. .

    18
    0
    yanıtYanıtla
    SIYONISTSALI:

    YAHUDI ALI KOC YAHUDI OYUNLARINA BASLAMIS BILE COKTAN

    3
    15
    yanıtYanıtla
    malcolm x:

    kulübü soyanlarla mücadele etmek yahudilik yada yahudi oyunumu oluyor.o zaman o soyanlarla olmakda faşizm ve neo nazimlik olur.siyonist ali kardeş ali koçu ağzına almadan önce abdest al iki rekatda namax kıl eğer biliyorsan...

    yanıt11
    yanıt4
    ANTİ FB:

    OOOOOOOO AZİZZZZZZEEEEEEEEE BAŞKAN BİZİİİİİİİİİİ BIRAKMAAAAAAAAAAAA MAAAA MAAAAAAA:)))))))))))) ADAM FB yi NE YEMİŞBE BİZ FENEVBAHÇE İÇİN HAPİS YATTIK GENE YATARIZZZ HADİ SENDE ŞİKECİ FBlilerde ŞAMPİYONUZ SANDI YILLARCA DEDİKTE DİNLETEMEDİK DAHA 2011 KUPASINIDA TS VERCEKLER HEMDE EŞŞŞEEEK GİBİ

    8
    10
    yanıtYanıtla
    Takipçi:

    Böyle açıklama yapana kadar para nerde onu söyleselermiş yeni yönetime.

    15
    0
    yanıtYanıtla
    can:

    fenerin fetösü aziz yıldırımdır

    14
    0
    yanıtYanıtla
    cem:

    20 yıldır türk futbolunu ağlattın mahoooo biraz da evdeki avradın ağlasın

    13
    1
    yanıtYanıtla
    Bonygasse:

    Dikkat ediyorum yine kimse calana kizmiyor...bize hersey mustehak ya...

    14
    0
    yanıtYanıtla
    eKAYA:

    . . . . beter olsun kaç bin kişinin ahı var üstünde ki Yaradan kul hakkı ile gelmeyin demiş. Aheste aheste. . . .

    11
    1
    yanıtYanıtla
    ŞAPKACI:

    ALIN, PAÇASINA YAPIŞTIĞINIZ YÜRÜYEN ŞAİBEYİ. . . İSTER HEYKELİNİ YAPIN İSTER BÜSTÜNÜ. BAKALIM DAHA NELER ÇIKACAK. AMA BUDA KUMPAS OLABİLİR:) DEĞİLMİ? KUŞ BEYİNLİLER.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title